Ποδόσφαιρο

Οι… πρώην: Υποβιβασμός στην Γ’ Γερμανίας πέρυσι, τραυματισμοί φέτος για τον Μάβραϊ

Το YellowRadio.gr συνεχίζει το αφιέρωμα του στους “πρώην” παίκτες των κιτρινόμαυρων και σήμερα αναφέρεται στον Μεργκίμ Μάβραϊ.

Με χρόνια εμπειρίας στο κορυφαίο επίπεδο, τόσο ως παίκτης του Αμβούργου, όσο και ως αρχηγός της Εθνικής Αλβανίας ο Μάβραϊ αποκτήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 για να βοηθήσει στο κέντρο άμυνας της ομάδας.

Τι έκανε στον Άρη:

Ένα πολύ κακό εξάμηνο, στο οποίο ουδέποτε θύμισε τον παίκτη που βλέπαμε στο Αμβούργο. Έπαιξε σε μόλις επτά παιχνίδια, με τρία εξ αυτών να είναι ίσως και τα χειρότερα της ομάδας στην σεζόν.

Η αναφορά γίνεται για το 4-0 με την ΑΕΚ, το 4-2 με τον Ατρόμητο αλλά και τον αποκλεισμό από τον Εργοτέλη στο κύπελλο.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Μετά από ένα εξάμηνο στον Άρη επέστρεψε στην Γερμανία για λογαριασμό της Ίνγκολσταντ. Εκεί έπαιξε 14 παιχνίδια, με την ομάδα του τελικά να υποβιβάζεται στην Γ’ κατηγορία της Γερμανίας έπειτα από μπαράζ με την Βέχεν Βισμπάντεν.

Φέτος βρίσκεται στην Γκρόιτερ Φιρθ, μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Β’ Γερμανίας, με τον ίδιο όμως να έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς. Συγκεκριμένα και όταν τα πρωταθλήματα σταμάτησαν ήταν τραυματίας, και δεν αναμενόταν να επιστρέψει μέχρι τις αρχές Απρίλη.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button