Μπάσκετ

Οι… πρώην: Το 100% στις βολές του Ντουβιέ, οι δεύτερες κατηγορίες και η Πολωνία

Με τον Μπράις Ντουβιέ και τα πεπραγμένα του από την στιγμή που έφυγε από τον Άρη ασχολείται σήμερα το Yellowradio.gr συνεχίζοντας το αφιέρωμα του στους πρώην αθλητές της ομάδας.

Ο Αυστρο-Αμερικάνος είχε έρθει στους κιτρινόμαυρους από την δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, μεσούσης της περιόδου την σεζόν 2017-18 για να δώσει βοήθειες στις θέσεις των ψηλών.

Τι έκανε στον Άρη:

Κάτι που έχουμε ξεχάσει από πότε έχουμε να δούμε: ήταν εύστοχος στις βολές. Εκτέλεσε συνολικά 13 και ευστόχησε σε όλες! Κατά τα άλλα οι 4,7 πόντου ανά αγώνα με 34% στα δίποντα και 17% στα τρίποντα σίγουρα δεν ήταν αριθμοί που έκαναν εντύπωση.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Την σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε στις δεύτερες κατηγορίες Γαλλίας και Ισπανίας σε ομάδες που βρισκόταν περίπου στην μέση της βαθμολογίας σκοράροντας 7,5 και 10,8 πόντους αντίστοιχα.

Φέτος βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία της Πολωνίας και την Γκομίκζα, με την οποία μπορεί να έχει 13 πόντους ανά αγώνα αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να αποφύγει (έως την διακοπή) την τελευταία θέση.

Πάντως έχει διατηρήσει τα ποσοστά του στις βολές, με 85% την σεζόν 18-19 και 90%(!) φέτος.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button