Ποδόσφαιρο

Οι… πρώην: Στην Αρχεντίνος Τζούνιορ “σκοράρει” φέτος ο Μπομπαντίγια

Την πορεία που χάραξε ο Ραούλ Μπομπαντίγια μετά την αποχώρηση του από τον Άρη παρουσιάζει το YellowRadio.gr συνεχίζοντας το αφιέρωμα του στους πρώην αθλητές της ομάδας.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ρίβερ Πλέιτ, έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για την Ελβετία, έφτασε στην Γερμανία και την Μπορούσια Γκλάντμπαχ από την οποία ήρθε στον Άρη ως δανεικός.

Τι έκανε στον Άρη:

Πρόλαβε να παίξει συνολικά εννέα αγώνες. Σε αυτό το διάστημα σκόραρε δύο γκολ απέναντι σε Λάρισα και Πανσεραϊκό. Έδειξε ότι έχει πολλές ικανότητες αλλά έπεσε στην δύσκολο μετά-Κούπερ εποχή.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Μετά από ένα εξάμηνο που επέστρεψε στην Γερμανία, μεταπήδησε στην Ελβετία και την Γιανγκ Μπόις. Μετά από έναν πολύ καλό χρόνο εκεί συνέχισε σε Βασιλεία, Άουγκσμπουργκ και στην συνέχεια επέστρεψε στην Γκλαντμπαχ.

Μετά την τελευταία του παρουσία στην Γερμανία γύρισε στην Λατινική Αμερική όπου έχει παίξει σε Γκουαρανί και Αρχντίνος Τζούνιορς, με την φανέλα της οποίας αγωνιζόταν πριν την διακοπή.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button