Ποδόσφαιρο

Οι… πρώην: Στην Άγρια Δύση κρέμασε τα παπούτσια του ο Μίτσελ

Την πορεία του Βραζιλιάνου Μίτσελ μετά την αποχώρηση του από τον Άρη παρουσιάζει το YellowRadio.gr συνεχίζοντας το αφιέρωμα του στους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Έχοντας πίσω του ένα καλό βιογραφικό ο Μίτσελ ήρθε να αντικαταστήσει τον Αράνο στο αριστερό άκρο της άμυνας του Άρη το 2010.

Τι έκανε στον Άρη:

Είχε μία αρκετά καλή παρουσία. Έπαιξε συνολικά 67 παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα ενώ ήταν βασικός σε όλη την πορεία του Άρη στο Europa League.

Ακόμη πέτυχε ένα γκολ με την φανέλα της ομάδας, στο κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Πανθρακικό.

Τι έκανε μετά στον Άρη:

Έκανε πράξη το… American Dream. Πήγε στον άλλη άκρη του Ατλαντικού όπου αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ντάλας Ράγιο και Μαϊάμι.

Έκανε ένα “διάλειμμα” από τον Δεκέμβριο του 2017 έως τον Ιούλιο του 2019, όταν και υπέγραψε το τελευταίο του συμβόλαιο. Συγκεκριμένα συμφώνησε να παίξει για άλλη μία φορά στην… Άγριο Δύση και στην North Texas SC, κρεμώντας τελικά τα παπούτσια του πριν προλάβει να αγωνιστεί.

Συνολικά έπαιξε 126 αγώνες στις ΗΠΑ πετυχαίνοντας 29 γκολ και αγωνιζόμενος ακόμη και ως εξτρέμ!

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button