Μπάσκετ

Οι… πρώην: Σε τέσσερις ομάδες, μέχρι και την Φινλανδία ο Λάκι Τζόουνς!

Με τον Λάκι Τζόουνς, τον τελευταίων εκ των έξι ξένων της σεζόν 2018-19 συνεχίζει το αφιέρωμα του YellowRadio.gr στους πρώην παίκτες των κιτρινόμαυρων.

Έχοντας δώσει τα διαπιστευτήρια του σε Προμηθέα και ΠΑΟΚ, αλλά και διατηρώντας μία καλή σχέση με τον Βαγγέλη Αγγέλου, ο Λάκι Τζόουνς συμφώνησε να έρθει στον Άρη την σεζόν 2018-19.

Τι έκανε στον Άρη:

Ήταν από τους καλύτερους σε μία κακή σεζόν. Με 11 πόντους μέσο όρο, 3,5 ριμπάουντ και 2 ασίστ, χωρίς όμως καλά ποσοστά. Υπήρξαν στιγμές που βγήκε μπροστά, του έλειπε όμως η σταθερότητα.

Καλύτερο παιχνίδι του με τον Άρη ήταν αυτό στο ΣΕΦ, όπου πέτυχε 25 πόντους με έξι τρίποντα (ρεκόρ καριέρας) στην ήττα του Άρη με 68-64 από τους ερυθρόλεκους.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Μάλλον…. ταξίδια. Συμφώνησε στην αρχή της σεζόν με τον Πανιώνιο, με τον οποίο όμως δεν αγωνίστηκε ποτέ, καθώς ήρθε η πρόταση από την Μπαϊρόιτ.

Πήγε κατευθείαν στην Γερμανία, έχοντας 5,3 πόντους σε 6 αγώνες στο πρωτάθλημα της BBL, έως ότου επιστρέψει στην Ελλάδα για τον Ιωνικό.

Στην ομάδα της Νίκαιας παρέμεινε για τον αριθμό ρεκόρ των… τριών αγώνων, προτού πάει στα Βόρεια, και το Φινλανδικό πρωτάθλημα για να αντιμετωπίσει την Κάρχου.

Στην Korisliga αγωνίστηκε 4 φορές, έχοντας 13,5 πόντους μέσο όρο μέχρι να έρθει η διακοπή.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button