Μπάσκετ

Οι… πρώην: Πρώτα β’ Γαλλίας, μετά Στρασβούργο για τον Νταλό

Το YellowRadio.gr συνεχίζει το αφιέρωμα του στους παίκτες που έχουν περάσει από τον Άρη, μιλώντας σήμερα για τον Μπορίς Νταλό.

Ένα παιδί που από νεαρή ηλικία θεωρούνταν μεγάλο ταλέντο, είχε συμμετοχές στην Εθνική Γαλλία αλλά και… Αμερικάνικα μάτια πάνω του απέκτησε πέρυσι ο Άρης στο πρόσωπο του Μπορίς Νταλό.

Τι έκανε στον Άρη:

Δεν επιβεβαίωσε τις προσδοκίες. Ο Βαγγέλης Αγγέλου πόνταρε πολλά πάνω του, καθώς θεωρούταν ένας παίκτης ο οποίος μπορεί να κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο.

Τελείωσε το Ελληνικό πρωτάθλημα με 5,4 πόντους και 1,7 λάθη ανά αγώνα, χωρίς ποτέ να δικαιολογήσει την εμπιστοσύνη που υπήρχε σε εκείνον.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Αρχικά ολοκλήρωσε την σεζόν στην Νανσύ και την Pro-B. Πήγε για να βοηθήσει ώστε η (τότε) ομάδα του να ανέβει στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, χωρίς όμως επιτυχία. Τα ποσοστά του (30, 27, 60 σε δίποντα τρίποντα και βολές) ήταν κάκιστα και η Νανσύ απέτυχε να ανέβει στην Pro-A.

Φέτος κατάφερε να πάρει ένα ακόμη καλό συμβόλαιο στο Στρασβούργο με το οποίο είχε παρόμοιους αριθμούς. Στο Γαλλικό πρωτάθλημα η ομάδα του Νταλό βρισκόταν στην μέση της βαθμολογίας πριν την διακοπή, ενώ στο BCL αποκλείστηκε στην φάση των ομίλων έχοντας ρεκόρ 4-10.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button