Ποδόσφαιρο

Οι… πρώην: Παίζει στην Αργεντινή, αποτελεί παρελθόν από την Μπόκα ο πολυθεσίτης Κολάσο

Με ένα από τα πολυσυζητημένα ονόματα του περσινού καλοκαιριού ασχολείται σήμερα το Yellowradio.gr, συνεχίζοντας το αφιέρωμα του στους “πρώην” κιτρινόμαυρους.

Ο Κολάσο ήταν ένας παίκτης με συμμετοχές αλλά και τίτλους με την φανέλα της Μπόκα. Παλαιότρερα για εκείνον είχαν ενδιαφερθεί ομάδες από την Ισπανία και την Ιταλία, ενώ τελικά το 2018 αποφάσισε να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για την Ελλάδα και τον Άρη.

Τι έκανε στον Άρη:

Προστέθηκε στην λίστα των παικτών οι οποίοι ήρθαν με πολλές προσδοκίες και δεν απέδωσαν.

Στα πέντε ματς που έπαιξε τουλάιχστον 45 λεπτά ο Άρης είχε 4 ήττες και μία νίκη (2-0 τον Αστέρα) στην οποία τα γκολ μπήκαν αφού αντικαταστάθηκε.

Τελικά αποχώρησε τον Ιανουάριο από τον Άρη.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Πήγε ως δανεικός από την Μπόκα στην Τίγκρε της Αργεντινής, με την οποία μέτρησε συνολικά 10 συμμετοχές και δύο ασίστ.

Το καλοκαίρι μετά από πολλά χρόνια έμεινε ελεύθερος από την ομάδα που τον ανέδειξε και συνέχισε την καριέρα του στην Ροζάριο Σεντράλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτόν τον χρόνο από την στιγμή που έχει φύγει από τον Άρη ο Κολάσο έχει παίξει σε 6 διαφορετικές θέσεις! Συγκεκριμένα έχει χρησιμοποιηθεί σαν αριστερό μπακ, αριστερός εσωτερικό μέσος, δεξιός εσωτερικός μέσος, αμυντικό χαφ, επιτελικός μέσος αλλά και ως αριστερό εξτρέμ!

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button