Μπάσκετ

Οι… πρώην: Η πλούσια καριέρα του Μπορόβνιακ και το πρωτάθλημα που στόχευε να σηκώσει

Την πορεία του Ντέγιαν Μπορόβνιακ μετά την αποχώρηση του από τον Άρη παρουσιάζει το ΥellowRadio.gr συνεχίζοντας το αφιέρωμα του στους πρώην παίκτες της ομάδας.

Μετά από χρόνια στην Ευρωλίγκα με Παρτιζάν (κυρίως) αλλά και με Λιέτουβος Ρίτας, ο Ντέγιαν Μπορόβνιακ ήρθε στον Άρη την σεζόν 2010-11.

Τι έκανε στον Άρη:

Είχε 8,4 πόντους ανά παιχνίδι με 60% στα δίποντα, 68% στις βολές και 4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Αποχώρησε από τον Άρη μεσούσης της περιόδου έχοντας παράπονα από το οικονομικό κομμάτι, χαρίζοντας όμως τα οφειλόμενα του.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Είχε μία συνολικά πλούσια καριέρα. Έπαιξε στην Γκραν Κανάρια στην Ισπανία, στην Μπρίντεζι, στην Ζιέλονα Γκόρα, την Γκαζιαντέπ, την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και την Μπούρσασπορ, ενώ για ένα δίμηνο επέστρεψε στην Ελλάδα το 2012-13.

Φέτος βρέθηκε στην Ρουμανία και την Βολουντάρι έχοντας 15,5 πόντους ανά παιχνίδι με 58% στα δίποντα και 87% στις βολές.

Μάλιστα η ομάδα του ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του Ρουμανικού πρωταθλήματος με ρεκόρ 13-1, ενώ ήθελε να συνεχίσει με ανάλογο ρυθμό, έως ότου κατακτήσει τον τίτλο.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button