Μπάσκετ

Οι… πρώην: Εκτόξευση στην Β’ Γερμανίας και… NBIA για τον Μοράντ

Το Υellowradio.gr συνεχίζει το αφιέρωμα του στους πρώην παίκτες του Άρη σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, και σήμερα αναφέρεται στην πορεία του Ντεμέτρις Μοράντ μετά τους κιτρινόμαυρους.

Η χρονιά 2017-18 ήταν δύσκολη για τον Άρη. Μία ανώμαλη προσγείωση σε όλα τα επίπεδα, και μέσα σε αυτά και στο ρόστερ. Ένας από τους παίκτες που είχαν αποκτηθεί τότε ήταν π rookie, Ντεμέτρις Μόραντ που μόλις είχε τελειώσει την senior χρονιά του στο κολέγιο της Φλόριντα.

Τι έκανε στον Άρη:

Έπαιξε 9 παιχνίδια, στα οποία σκόραρε 18 πόντους. Όχι φυσικά ανά αγώνα, αλλά συνολικά. Επίσης έπαιξε μόλις 55 λεπτά πριν αποχωρήσει από τον Άρη δείχνοντας ότι δεν θα “κολλούσε” στους κιτρινόμαυρους.

Υπήρξε κάποια στιγμή σενάριο επιστροφής του, καθώς με την άφιξη του ο Δημήτρης Γουλιέλμος είχε δηλώσει πως από την στιγμή που η ομάδα δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές θα φέρει πίσω τον Μοράντ, κάτι που τελικά δεν συνέβη.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Πολύ περισσότερα πράγματα από όσο θα περίμενε κανείς. Έπαιξε στην δεύτερη κατηγορία του Γερμανικού πρωταθλήματος την σεζόν 2018-19 και από τους 2,6 πόντους που είχε κατά μέσο όρο στον Άρη έφτασε στους 13 ανά αγώνα μαζί με 6,7 ριμπάουντ!

Μεγάλη διαφορά είχε και το ποσοστό ευστοχίας καθώς από το 25% του Άρη πήγε στο 67% στην Pro A της Γερμανίας, κάτι που παραμένει αξιοσημείωτο, ακόμη και αν υπάρχει σοβαρή διαφορά δυναμικότητας.

Φέτος πήγε στο… NBIA. Το όνομα μπορεί να μοιάζει με την κορυφαία λίγκα του κόσμου, αλλά αυτό είναι το μόνο κοινό, καθώς πρόκειται για την κορυφαία λίγκα της Ουγγαρίας. Εκεί έκανε μία καλή αξιοπρεπή σεζόν στην Ζόλνικ με 7 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και 62% ευστοχία με την ομάδα του να βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button