Μπάσκετ

Οι… πρώην: Διψήφιος σε Τουρκία και BCL ο Πρίουιτ

Την πορεία του Ομάρ Πρίουιτ μετά τον Άρη παρουσιάζει το Yellowradio.gr συνεχίζοντας το αφιέρωμα του στους πρώην αθλητές της ομάδας.

Διεθνής με την Εθνική Λιθουανίας και απόφοιτος του κολλεγίου William & Mary αγωνίστηκε στην Σιαουλιάι, πριν έρθει στον Άρη ως τον δεύτερο σταθμό της Ευρωπαϊκής καριέρας του.

Τι έκανε στον Άρη:

Έπαιξε 15 παιχνίδια σκοράροντας 5,5 πόντους μέσο όρο στο πρωτάθλημα. Σούταρε με 32% στα τρίποντα και κατέβαζε 3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Πήγε στον Πολωνία και την Λέγκια Βαρσοβίας, με την οποία σε 30 παιχνίδια είχε 10,3 πόντους και 6 ριμπάουντ μέσο όρο κάνοντας μάλιστα ρεκόρ καριέρας με 36 πόντους κόντρα στην Γκνανσκ.

Φέτος υπέγραψε στην Μπαντιρμά, με την οποία πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά, έχοντας 12,8 πόντους σε πρωτάθλημα και BCL σουτάροντας μάλιστα με πάνω από 40% έξω από την γραμμή των 6,75!

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button