ΓενικάΜουσική

Οι μουσικάρες των “The Warlocks” στο Νέο Mixtape του Yellow Radio

“The Warlocks”, η μπάντα που έχει ταχτεί να μας ταρακουνήσει, να μας κάνει να αισθανθούμε

Η μουσική και γενικότερα η τέχνη έχουν καθοριστικό ρόλο στην παιδεία του ανθρώπου και στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του. Η μουσική αφυπνίζει συνειδήσεις, εκφράζει προβληματισμούς, αντιστέκεται, θρέφει την ψυχή και την γεμίζει συναισθήματα. Αυτό προσπαθούν να κάνουν με τα τραγούδια τους οι δημιουργοί που ακούμε και αγαπάμε…

Στο νέο Mixtape του Yellow Radio φιλοξενούμε τους “The Warlocks”, μια μπάντα που αυτός είναι ο σκοπός της ύπαρξης της!!

Bobby Hecksher – The Warlocks

“Αυτό που με απασχολεί είναι να κάνω ότι καλύτερο μπορώ με τους “The Warlocks”. Θέλω να ταρακουνήσω τους ανθρώπους…Θέλω όταν θα φύγουν από μια συναυλία μας να έχουν αισθανθεί κάτι ή να έχουν βιώσει συναισθήματα που δεν τα ένιωθαν πριν…Τότε κάτι θα έχουμε πετύχει…”, Bobby Hecksher.

The Warlocks

Οι Αμερικανοί Psychedelic Rockers The Warlocks δημιουργήθηκαν στο Λος Άντζελες το 1998 κι έχουν χαρακτηριστεί ως “το καλύτερο Live Act του Los Angeles” για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που επιτυγχάνουν στις συναυλίες τους.

Ο ήχος τους φέρει ξεκάθαρες επιρροές από την Space Rock ψυχεδελική σκηνή των 70’s, 80’s και 90’s και από συγκροτήματα όπως οι Velvet Underground, Hawkwind, Spacemen 3, Spiritualized και Brian Jonestown Massacre, συντελώντας σε ένα μουσικό αποτέλεσμα φρέσκο και γεμάτο ενέργεια που δεν θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις “παλιακό”. Κάθε δισκογραφική κυκλοφορία των Warlocks μοιάζει να επιχειρεί αλλά και να επιτυγχάνει να προσθέσει κάτι νέο στην Underground Rock’n’Roll μουσική και κουλτούρα και αυτός είναι ένας ακόμη από τους λόγους για τους οποίους αυτή η μπάντα είναι τόσο ξεχωριστή.

The Warlocks

Ηγετική μορφή του συγκροτήματος είναι ο κιθαρίστας και τραγουδιστής Bobby Hecksher, με την υπόλοιπη σύνθεση να αλλάζει διαρκώς, γεγονός που εντυπωσιάζει, λαμβάνοντας υπ’ όψιν πως οι Warlocks είναι ένα από αυτά τα σχήματα που έχει καταφέρει να μην χάσει ποτέ την ξεχωριστή και μοναδική ηχητική ταυτότητά του. Έχοντας συμμετάσχει στο δεύτερο άλμπουμ του Beck, “Stereopathetic Soulmanure” (Flipside Records, 1994) κι έχοντας ακολούθως δημιουργήσει τους Charles Brown Superstar το 1995 (οι οποίοι κυκλοφόρησαν δύο singles και ένα άλμπουμ πριν διαλυθούν), ο Bobby Hecksher μοιάζει να έχει βρει το μουσικό του λιμάνι στους Warlocks, και σταδιακά να ταυτίσει πλέον το όνομά του με εκείνο του σχήματος.

The Warlocks

Από την δημιουργία τους το 1998, έχουν κυκλοφορήσει έξι Full Length Albums και 8 Singles / EPs. Άξια λόγου τέλος είναι και η συμμετοχή του Bobby ως Fuzz Guitarist στο “Bravery, Repetition and Noise” (Committee to Keep Music Evil, 2001) των Brian Jonestown Massacre.

Το τελευταίο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγες μέρες στις 3/4/2020 με τον τίτλο The Chain.

The Warlocks

Στο Mixtape που θα ακούσουμε περιλαμβάνονται τραγούδια από διάφορα άλμπουμ της καριέρας τους όπως το πρώτο που κυκλοφόρησε το 2001 Rise and Fall αλλά και από το ολοκαίνουριο The Chain (Double Life), σε τυχαία σειρά.

Σας ευχόμαστε καλή ακρόαση!!!…

1.00:00 Easy To Forget, 2.04:43 Silver & Plastic, 3.10:41 Whips Of Mercy, 4.14:35 Lonesome Βulldog, 5.18:01 Isolation, 6.23:17 Double Life, 7.27:03 Mean Machine, 8.32:37 Only You, 9.36:40 Shake The Dope Out, 10.41:00 Dead Generation

Εύη Αλεξίου

Μουσική για τους αληθινούς εραστές της κι όχι τους... επιβήτορες της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button