Ποδόσφαιρο

Οι κληρώσεις που στέλνουν τον Άρη «ισχυρό» στον τρίτο προκριματικό

Καθόλου απίθανο δεν είναι το σενάριο οι κιτρινόμαυροι να μπουν ως ισχυροί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο Άρης μπορεί να είναι στους αδύνατους του δευτέρου προκριματικού, αλλά αυτό δεν θα ισχύσει απαραίτητα για τον γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Η κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη του δευτέρου, και έτσι ο Άρης θα μπει ως ζευγάρι με την ομάδα που θα αντιμετωπίσει.

Έτσι ανάλογα με την βαθμολογία του αντιπάλου τους, οι κιτρινόμαυροι μπορούν να συμμετέχουν ως ισχυροί στην δεύτερη δυάδα αγώνων που -καλώς εχόντων των πραγμάτων- θα δώσουν.

Ως ισχυρός λοιπόν θα μπει ο Άρης αν αντιμετωπίσει μία εκ των Βασιλεία, Κοπεγχάγη, Πλζεν, Γκενγκ, Αστάνα, Φέγιενορντ, Στεάουα, Καραμπάγκ, Μακάμπι Τελ Αβιβ, Παρτιζάν, Χάποελ Μπερ Σεβά, Μπάτε Μπορίσοφ, Μόλντε, Ρόζενμποργκ, Ριέκα, Απόλλων Λεμεσού, Αούστρια Βιένης και Σάντα Κλάρα, Μάριμπορ*, Φέχερβαρ*, Ντάνταλκ* και Σούντοβα*.

Οι ομάδες με αστερίσκο βρίσκονται στον πρώτο προκριματικό, οπότε δεν είναι δεδομένη η συμμετοχή τους στην κλήρωση της ενάτης Ιουνίου.

Σε περίπτωση που κάποια εξ αυτών αποκλειστεί από τον α’ προκριματικό τότε θα πάρουν την θέση τους κατά σειρά ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Χάιντουκ Σπλιτ, Ντουντελανς και Φίτεσε (την οποία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ο Άρης).

Άρα ενδέχεται ο Άρης ακόμη και αν κληρωθεί σε ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Χάιντουκ Σπλιτ και Ντουντελανζ, και πάλι να έχει την ευκαιρία να μπει ως δυνατός στον τρίτο προκριματικό.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button