Ποδόσφαιρο

Οι αλλαγές ενόψει Αστέρα

Η αγωνιστική δράση ανά 3-4 μέρες, δημιουργεί ένα “σφιχτό” πρόγραμμα για όλες τις ομάδες, ενώ ο Άρης από σήμερα μπαίνει στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση της Κυριακής (08/01, 19.00) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από σήμερα ο Άλαν Πάρντιου θα ανεβάσει τους ρυθμούς στο Ρύσιο και δεν αποκλείεται να φανερώσει τις προθέσεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στην ομάδα της Τρίπολης.

Το πιο πιθανό είναι το σχήμα του Άρη να έχει πάλι αλλαγές, ειδικά μετά την προβληματική εμφάνιση στην Τούμπα.

Ο πρώτος που λογικά θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα είναι ο Μάνου Γκαρθία, ώστε να βοηθήσει δημιουργικά σε ένα εντός έδρας παιχνίδι, με έναν εκ των Ιτούρμπε (το πιθανότερο) ή ακόμα και Ματέο να μένει εκτός ενδεκάδας.

Από τη στιγμή που ο Πάλμα δύσκολα προλαβαίνει, το σενάριο με τις περισσότερες πιθανότητες είναι να πάει ο Γκαρσία στον πλάγιο διάδρομο και να παίξει ο Μάνου με τον Νταρίντα και τον Ετέμπο στον άξονα.

Η δεύτερη πιθανή αλλαγή είναι στην άμυνα, με τον Μαζικού να διεκδικεί την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα αντί του Πίρσμαν.

Στις υπόλοιπες θέσεις πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι, με τον Πάρντιου να περιμένει το ματς Κυπέλλου της επόμενης εβδομάδας κόντρα στον Λεβαδειακό, ώστε να μοιράσει “ανάσες” πριν το δεύτερο μισό του Γενάρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button