ΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Ντροπή! Δημοτικός άρχοντας ειρωνεύεται τον Άρη με μηνύσιμα σχόλια (photos)

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν για άλλη μία φορά στην Θεσσαλονίκη, με τον πρόεδρο του δ’ διαμερίσματος Θεσσαλονίκης, Κώστα Τσιαπακίδη.

Μάλλον ο κ.Τσιαπακίδης κόλλησε… χιούμορ από τους συναδέλφους του το τελευταίο διάστημα, αλλά πρέπει κάποιος να του πει ότι κανένας δεν γελάει με αυτά που λέει.

Πόσο μάλλον όταν υπονοεί μία σχέση που πρέπει να κληθεί να αποδείξει, καθώς κανείς δεν γίνεται να πετάει λάσπη και να νομίζει ότι μετά όλα θα πάνε καλά.

Βέβαια κόντρα σε αυτά που έλεγε ο κ.Τσιαπακίδης για μία πόλη και μία ομάδα κατέβασε την δημοσίευση του, μετά τα σχόλια των οπαδών του Άρη, της ομάδας που πλειοψηφεί στην Θεσσαλονίκη.

Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει το συμβάν, με τον συγκεκριμένο κύριο να μην έχει κάνει ούτε το ελάχιστο, δηλαδή να ζητήσει ένα τεράστιο συγνώμη και να παραδεχτεί το ολέθριο λάθος του.

Κύριοι όσο και να μην σας αρέσει, ο κόσμος του Άρη είναι εδώ και δεν αφήνει τίποτα να πέφτει κάτω, ενώ το «delete» που πατάτε κανένα εικοσάλεπτο μετά από τις δημοσιεύσεις σας δεν θα μας κάνει να ξεχάσουμε. Ούτε τώρα, ούτε όταν έρθει η ώρα που θα απευθυνθείτε στον κόσμο του Άρη για να ζητήσετε την ψήφο του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button