ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ντιμπάλα: «Δεν ήταν εύκολα στη Γιουβέντους, ήθελα μια αλλαγή»

Ο Πάολο Ντιμπάλα παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Αργεντινής, μιλώντας για την επιλογή του να μετακομίσει από τη Γιουβέντους στη Ρόμα.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός σημείωσε ότι τα τελευταία χρόνια δεν ήταν εύκολα για τον ίδιο στην Γιουβέντους, καταλήγοντας στην απόφαση ότι ήθελε μια αλλαγή στην καριέρα του, την οποία του πρόσφερε η Ρόμα.

Ο Ντιμπάλα μίλησε και για την σχέση του με τον Ζοσέ Μουρίνιο, αποκαλύπτοντας την ατάκα που του είπε ο Πορτογάλος τεχνικός την περσινή σεζόν.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Πάολο Ντιμπάλα:

Για τις ενοχλήσεις που είχε και δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Αταλάντα: «Την Κυριακή είχα κάποια κούραση, ένιωθα ότι δεν ήμουν 100% και οι γιατροί το ήξεραν αυτό. Ήταν απαραίτητο να παραλείψω ένα παιχνίδι αντί να χάσω έναν μήνα. Κατάλαβαν ότι, ευτυχώς τότε τα αποτελέσματα των εξετάσεων πήγαν καλά.

Όταν έρχεται το Παγκόσμιο Κύπελλο, πάντα θέλεις να πας στην εθνική ομάδα, δεν ήθελα να το χάσω. Όλοι δουλεύουμε για να πάμε στο Μουντιάλ, μετά θα κάνει τη λίστα ο προπονητής.

Ως Αργεντινός υπάρχει πάντα η γοητεία να θέλεις να πας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Προσωπικά θα δουλέψω με τον ίδιο τρόπο, δίνοντας τα πάντα με τον σύλλογό μου για να με δει ο προπονητής και να μπορεί να βασιστεί σε εμένα».

Για το αν νιώθει σημαντικός στη Ρόμα: «Ναι, τα τελευταία χρόνια στη Γιουβέντους δεν ήταν εύκολα, μια αλλαγή μου έκανε καλό. Μου τηλεφώνησε ο Μουρίνιο και σε λίγα λεπτά το αποφάσισα. Αυτός όπως και ο διευθυντής μου μίλησαν για το έργο και την επιθυμία να συνεχίσουμε να κερδίζουμε όπως έκαναν πέρυσι.

Το να είμαι πρωταγωνιστής σε μια τέτοια ομάδα με βοηθάει πολύ. Το καλωσόρισμα των οπαδών; Ήταν ασυνήθιστο. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο είσαι με τους συμπαίκτες σου, εκεί ήμουν μόνος. Δεν μου είχε ξανασυμβεί ποτέ.

Οι οπαδοί της Ρόμα είναι παρόμοιοι με τους Αργεντινούς οπαδούς όσον αφορά το πάθος. Διαφορετικό από το περιβάλλον της Γιουβέντους, περισσότερο σαν το αργεντίνικο. Έχουν μια όμορφη τρέλα, νιώθω αυτή τη στοργή, γι ‘αυτούς η Ρόμα έρχεται πρώτα από την οικογένεια. Ζουν το ποδόσφαιρο όπως εμείς».

Ενώ ολοκλήρωσε αποκαλύπτοντας μια στιγμή με τον Μουρίνιο πριν φορέσει την φανέλα της Ρόμα: «Στη Ρώμη με τη Γιουβέντους νικούσαμε 4-3 και ο προπονητής με αποθέωσε. Ο Μουρίνιο ανέβηκε στον πάγκο για να με χαιρετήσει και είπε: ”Είσαι φαινόμενο”. Αυτό το σκηνικό έχει μείνει στο μυαλό μου, αλλά δεν μπορούσα να ξέρω τι θα γινόταν με την ανανέωση στη Γιουβέντους.

Όταν με πήρε τηλέφωνο την πρώτη φορά, με ρώτησε αν θυμόμουν εκείνη τη στιγμή. Είπα: ”Φυσικά, πώς θα μπορούσα να ξεχάσω. Ήταν τιμή”. Τότε είπε: ”Λοιπόν, τώρα πρέπει να το κάνεις για μένα”. Μου τηλεφώνησε και τις επόμενες μέρες και ήταν εύκολο να αποφασίσω.

Η συνεργασία μαζί του είναι εύκολη. Μαζί του μιλάω για τα πάντα, ξέρει όλους τους παίκτες, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Έχει μια ομάδα ανθρώπων που δουλεύουν πολύ καλά. Αυτό που με εξέπληξε στον Μουρίνιο είναι η ταπεινότητα που έχει, αντιμετωπίζει όλους το ίδιο.

Μερικές φορές μπορεί να δώσει μια διαφορετική εικόνα για αυτό που βλέπετε στο γήπεδο. Μετά τον είδα κι εγώ θυμωμένο…. Είμαι πολύ χαρούμενος στη Ρόμα, όταν είσαι χαρούμενος είναι πιο εύκολο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button