Γενικά

Ντάγκας: «Συγκράτησε τον ψαρά ότι έβλεπε στεριά»

Καλεσμένος στο «ΠΡΩΙΝΟ KΟΝΤ_ACT» του Yellow radio 101.7 και στον Κωνσταντίνο Τσακίρη, ο Νίκος Ντάγκας, αντιδήμαρχος τουρισμού Δήμου Αγίας.

Αναφέρεται στην εξαφάνιση του 62χρονου ψαρά, ο οποίος ξεκίνησε να ψαρεύει από την Καλλικράτεια Χαλκιδικής και αγνοούνταν για πέντε μέρες. Τελικά βρέθηκε στην Λάρισα.

•Σχετικά με την εύρεση του αγνοούμενουψαρά:

«Οι ψυχικές και οι σωματικές ανάγκες του ανθρώπου είναι πολύ μεγάλες όταν υπάρχει θέληση για ζωή. Ένας άνθρωπος ήταν για πέντε μέρες στο νερό, με το άγχος της επιβίωσης, χωρίς νερό και τροφή και τελικά κατάφερε να βγει σώος και σε πολύ καλή σωματική κατάσταση. Τελικά μάλλον όλοι μας μπορούμε αρκεί να θέλουμε. Αυτό που τον συγκράτησε είναι ότι έβλεπε δεξιά και αριστερά στεριά και φανταζόταν ότι κάποια στιγμή θα καταφέρει να βγει έξω»

•Αναλυτικότερα:

«Ο ίδιος ο ψαράς μόλις βγήκε στη στεριά είπε ότι ήταν τρία μέτρα από την ακτή όπου ψάρευε ερασιτεχνικά. Κάποια στιγμή, φύσηξε ένας πολύ δυνατός αέρας, ένα μπουρίνι και τον τράβηξε κατευθείαν μέσα. Εφόσον λοιπόν είχε απομακρυνθεί δεν μπορούσε να κολυμπήσει και αφέθηκε στα κύματα ενώ προσπαθούσε να μείνει πάνω στη βάρκα»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button