Ποδόσφαιρο

Νεαρός Αρειανός από Αθήνα αγάπησε την ομάδα μέσα από τα πέτρινα χρόνια!

Ο Άρης όλα τα μπορεί! Μέχρι και να μπορέσει να κερδίσει κόσμο μέσα από τα χειρότερα του χρόνια, όπως αποδείχθηκε στον προημιτελικό απέναντι στον Ατρόμητο.

Ο δεύτερος προημιτελικό του φετινού κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ατρόμητο ήταν μέρα χαράς. Μια μέρα που οι κιτρινόμαυροι έδωσαν την ευκαιρία στους φίλους τους να πανηγυρίσουν πρόκριση στους ημιτελικούς έπειτα από δέκα χρόνια, ή σε κάποιος για πρώτη φορά στην ζωή τους.

Το τελευταίο παράδειγμα έχει και την περισσότερη αξία, καθώς στην κεντρική θύρα των φίλων του γηπέδου μεταξύ πολλών φίλων του Άρη βρέθηκε ένας “ξεχωριστός” Αθηναίος.

Πρόκειται για ένα παιδί, το οποίο δεν ήταν Άρης στον τελευταίο τελικό, δεν ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο στις Ευρωπαϊκές στιγμές δόξας των κιτρινόμαυρων, αλλά ξεκίνησε τα χρόνια 2014-2018. Εκεί αντί να στραφεί στα εκατομμύρια και την εξυγίανση διάλεξε έναν διαφορετικό δρόμο.

Ακολούθησε την πορεία του Άρη μέσα από την δημόσια τηλεόραση, αγάπησε την ομάδα, το πάθος του κόσμου της και την ιστορία της και πλέον περήφανα δηλώνει ότι είναι Αρειανός. Μάλιστα κόντρα στον Ατρόμητο έζησε την πρώτη “μεγάλη” στιγμή του, πανηγυρίζοντας με την υπόλοιπη ομάδα την πρόκριση στους “τέσσερις” του κυπέλλου Ελλάδος.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button