Ποδόσφαιρο

Ναζλίδης: «Με νίκη επί του ΠΑΟΚ αποκτάμε σοβαρό πλεονέκτημα»

Ο γενικός αρχηγός του Άρη Θωμάς Ναζλίδης μίλησε για την πορεία της φετινής χρονιάς, το επερχόμενο ντέρμπι με το ΠΑΟΚ και τον Θεόδωρο Καρυπίδη…

Ο γενικός αρχηγός του Άρη φιλοξενήθηκε στην TV 100 και στην εκπομπή “Σφήνα στα σπορ”, με αφορμή τη νίκη στη Λεωφόρο, σχολιάζοντας τη νίκη στη Λεωφόρο, το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Θόδωρου Καρυπίδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Καρυπίδη: “Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι σωτήρας του Άρη, γιατί πήρε την ομάδα σε μια δύσκολη κατάσταση και την οργάνωσε πολύ καλά, ενώ συνεχίζει να την οργανώνει σε όλα τα επίπεδα, ενώ πλέον ο Άρης κοντράρει στα ίσια όλες τις ομάδες. Έχουν γίνει επίσης φοβερά άλματα στο προπονητικό κέντρο και συνεχίζει να κάνει επενδύσεις με επέκταση των εγκαταστάσεων. Ο Άρης ήταν πολύ πίσω σε όλα και πλέον έχει πολύ καλές εγκαταστάσεις, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την σωστή προετοιμασία των παικτών”.

Για τη νίκη στη Λεωφόρο: “Το διπλό στη Λεωφόρο είναι σπουδαίο αποτέλεσμα, αλλά στο χαμένο πέναλτι μας έπιασε μια ανησυχία μήπως δεν καταφέρουμε να σκοράρουμε, ενώ είμαστε καλύτεροι. Βάλαμε δυο γκολ, μπορούσαμε κι άλλα, είχαμε μελετήσει τον Παναθηναϊκό, αυτό είναι το παιχνίδι του, προσπαθεί να βάλει ένα γκολ και να το κρατήσει, ξέραμε πώς θα παίξει και χτυπήσαμε εκεί που έπρεπε”.

Για την εμφάνιση του Ματέο Γκαρσία κόντρα στον Παναθηναϊκό: “Ο Ματέο τώρα αρχίζει να παίζει και τον περιμένουμε στα επόμενα παιχνίδια να δείξει τον πραγματικό του εαυτό, μετά το γκολ που πέτυχε και ανέβηκε ψυχολογικά. Το θέμα της προσφοράς του παίκτη εξαρτάται από πολλά πράγματα και εγώ, που τον είχα συμπαίκτη την προηγούμενη φορά, ξέρω ότι είναι μεγάλος παίκτης, αλλά τον επηρέασε το διάστημα της μεγάλης απουσίας”.

Για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο: “Δεν μπορούμε να χωνέψουμε τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο κύπελλο, γιατί εάν περνούσαμε, θα το παίρναμε το κύπελλο, έχουμε καλύτερη ομάδα από τους άλλους τρεις των ημιτελικών. Στη φάση του Κουέστα, είναι κακιά στιγμή. Όλοι γύρισαν να βγουν έξω, για να κερδίσουν χρόνο, ο τερματοφύλακας πετάει κάτω τη μπάλα για να κερδίσει χρόνο και δεν είχε δει κανείς τον παίκτη του Ολυμπιακού. Δυστυχώς, μας πονάει αυτός ο αποκλεισμός, θα μπορούσαμε να πάρουμε το κύπελλο”.

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: “Στο ματς με τον ΠΑΟΚ δεν θα κριθεί η δεύτερη θέση, έχει δρόμο ακόμη αλλά θα επιδιώξουμε να πάρουμε διαφορά 6 βαθμών, που είναι πολύ σημαντική και εφόσον τα καταφέρουμε, αποκτάμε σοβαρό πλεονέκτημα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button