Μπάσκετ

Νίκη-ανάσα μετά από παράταση δια… χειρός Σλαφτσάκη

Εστω και καρδιοχτυπώντας την νίκη πήρε ο Άρης ενάντια στον Προμηθέα με την τάπα του Διαμαντή Σλαφτσάκη στο τέλος του αγώνα

Συνεχόμενα τρίποντα και πίσω από την αρχή ο Άρης

Για άλλον έναν αγώνα δεν μπήκε καλά στο παρκέ η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη. Ο Άρης έμεινε γρήγορα πίσω με 2-13 με τρία τρίποντα από τον αντίπαλο της. Μείωσε με τους Μπελ, Μποχωρίδη, Σλαφτσάκη (9-13) όμως ένα έμμεσο… τετράποντο του Μπράουν διαμόρφωσε το 9-17 που ήταν και σκορ περιόδου.

Έκανε την ανατροπή αλλά…

Πολύ δυνατά μπήκε στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Άρης. Οι πέντε πόντοι του Σλαφτσάκη τον βοήθησαν να ισορροπήσει, πήρε αρκετές βοήθειες και από άλλους παίκτες ώστε να περάσει μπροστά με 24-22 χάρη σε τρίποντο του Μποχωρίδη.

Ο Λίποβι απάντησε όμως με έξι δικούς του πόντους (24-28) με τον Άρη να συνεχίζει να έχει τεράστιο πρόβλημα έξω από τα 6,75. Ο Μπράουν πέτυχε άλλους έξι πόντους και έφτασε τους 17(!) με τον Προμηθέα να κλείνει το πρώτο ημίχρονο με σκορ 29-38.

Πίσω μέχρι και με 14, ισορρόπησε αλλά έκανε λάθη

Παρόμοια ήταν η εικόνα και στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Προμηθέας ξέφυγε με 29-43, με τον Άρη να “ξυπνάει” και να κάνει την αντεπίθεση του. Χάρη κυρίως στους επτά πόντους του Τζόουνς εκείνο το διάστημα οι κιτρινόμαυροι μείωσαν σε 44-50, έχασαν όμως την ευκαιρία να φτάσουν πιο κοντά.

Τελικώς η τρίτη περίοδος έκλεισε με σκορ 45-52 υπέρ του Προμηθέα.

Μπορούσε να το πάρει, πήγε στην παράταση

Νέο σερί έκανε ο Άρης στο τέταρτο δεκάλεπτο. Μετά από το 45-56 ακολούθησε ένα επί μέρους 9-1 με επτά πόντους του Λάκι Τζόουνς για να μειώσει ο Άρης μετά από πάρα πολύ ώρα σε απόσταση μιας κατοχής.

Στην συνέχεια ο Κάιζερ ισοφάρισε με τρεις δικούς του πόντους, ενώ ο Τολιόπουλος έδωσε προβάδισμα στον Άρη με τρίποντο (60-58). Ο Προμηθέας ισοφάρισε, ο Άρης είχε τρεις ακόμη ευκαιρίες (Νταλό, Κάιζερ, Μπελ) να σκοράρει, όμως το 60-60 παρέμεινε μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.

Tάπα του Σλαφτσάκη και ανάσα…

Ο Άρης ξεκίνησε καλύτερα την παράταση, προηγήθηκε με 65-60, ο Προμηθέας ισοφάρισε τον Μπράουν, με τον Άρη να παίρνει ξανά κεφάλι στο σκορ με 1/2 βολές του Λάκι Τζόουνς (66-65).

Οι δυο ομάδες έκαναν από ένα λάθος, με την ομάδα του Μάκη Γιατρά να μένει με την μπάλα στα χέρια της με 19″ να απομένουν.

Ο Μπράουν έκανε κακή επίθεση, ο Σλαφτσάκης έκανε την τάπα και ο Άρης πήρε μια σημαντική νίκη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button