Ποδόσφαιρο

Νέο τρομερό διπλό του Ιωνικού μέσα στον Αστέρα Τρίπολης!

Ο Αστέρας προηγήθηκε (5′ Ριέρα) , αλλά ο Ιωνικός, όπως και στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ αλλά και στη regular season πάλι στην Τρίπολη, πέτυχε τρία γκολ (29′ Τσιγκρίνσκι, 41′-52′ Μάντζης) και έφυγε με εκτός έδρας τρίποντο, καθώς οι γηπεδούχοι απλώς κατάφεραν να μειώσουν (87′ Μουνάφο).

Τέλος στο όποιο άγχος υπήρχε για την παραμονή, έβαλε στη Τρίπολη ο Ιωνικός. Οι Νικαιώτες επικράτησαν μέσα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» του Αστέρα με 3-1, έφτασαν τους 33 βαθμούς και με την Λαμία να έχει 21, μόνο με «αυτοκτονία» δεν θα είναι και τη νέα χρονιά στην μεγάλη κατηγορία. Για την ακρίβεια ακόμα και να χάσουν όλα τα υπόλοιπα ματς οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού, θα πρέπει η Λαμία να τα κερδίσει όλα, κάτι που σε απλά ελληνικά σημαίνει πως ο Ιωνικός με το τρίποντο αυτό, σφράγισε την σωτηρία του. Από την πλευρά του ο Αστέρας που έτσι και αλλιώς είχε σωθεί και μαθηματικά, μπορεί να προηγήθηκε νωρίς, αλλά δεν μπόρεσε να σταματήσει τον αντίπαλό του και με την ήττα αυτή έμεινε στους 39 βαθμούς και την 9η θέση.

Έτσι ξεκίνησαν οι δύο ομάδες

Για τον γηπεδούχο Αστέρα ο Μίλαν Ράσταβατς παρέταξε την ομάδα του με σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Τσιφτσής ήταν κάτω από τα δοκάρια και είχε μπροστά του τους Γκαρθία, Χριστόπουλο, Αντζουλά και Άλβαρες. Παρτενέρ του Βαλιέντε στη μεσαία γραμμή ήταν ο Σανταφέ. Τιλίκα και Σόνι ήταν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και ο Ριέρα είχε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Ασιέρ Μπενίτο. 

Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Σπανός έστησε τον Ιωνικό σε σύστημα 3-5-2. Ο Χουτεσιώτης ήταν στην εστία και η τριάδα μπροστά του αποτελούταν από τους Ρομαό, Τσιγκρίνσκι και Σάντσες. Μύγας – Βαλεριάνος κάλυψαν τις πτέρυγες (δεξιά και αριστερή αντιστοίχως) και οι Κάνιας, Ντάλσιο, Άοσμαν ήταν στον άξονα. Ο Ρεϊνάλντο Λένις πλαισίωσε τον Βασίλη Μάντζη στην γραμμή κρούσης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button