Διεθνή

Νέες καταγγελίες-σοκ: «Ο δικηγόρος είχε απαγάγει τον Μαραντόνα»

Απίστευτες καταγγελίες έκανε η πρώην σύζυγος του Ντιέγκο Μαραντόνα, Κλαούντια Βιγιαφάνε, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας της. Η Κλαούντια «έδειξε» για μια ακόμη φορά τον πρώην δικηγόρο του Αργεντινού, Ματίας Μόρλα ο οποίος είναι ένας από τους ύποπτους της υπόθεσης.

Η μοναδική γυναίκα που παντρεύτηκε ο Ντιέγκο στη ζωή του, ανέφερε πως ο Μόρλα είχε απαγάγει τον «Θεό» πριν από αρκετά χρόνια! Η γυναίκα του Αργεντινού, με την οποία απέκτησε δύο κόρες, μίλησε στην τηλεόραση της Αργεντινής και ανέφερε πως ο Μόρλα προσπαθεί να την κάνει να φανεί ως η «κακιά» της υπόθεσης, ρίχνοντας παράλληλα κατηγορίες και στον δικηγόρο του πρώην… δικηγόρου!

«Θέλουν και οι δύο να με κάνουν να φανώ ως η «κακιά» της υπόθεσης, όπως στις ταινίες. Αλλά και οι δυο τους ξέρουν πως δεν είμαι εγώ η κακιά. Ο Ντ’Αλεσάντρο (ο δικηγόρος του Μόρλα) υπερασπίζεται έναν άνθρωπο (τον Μόρλα) που είχε απαγάγει τον Ντιέγκο. Δεν μπορώ να συνεχίσω να ακούω τα όσα λένε, είναι πραγματικά τρελά!», ανέφερε η Κλαούντια Βιγιαφάνε στην τηλεόραση της Αργεντινής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button