Ερασιτέχνης

Νέες επιτυχίες για την Πυγμαχία του Άρη

Οι κιτρινόμαυροι κατέκτησαν πέντε μετάλλια κατά την παρουσία του στο τουρνουά της Χίου.

Αναλυτικά:

Επέστρεψαν οι πυγμάχοι του ΑΡΗ από το τουρνουά πυγμαχίας AEGEAN BOXING CUP, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Χίου.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά συμμετείχαν πυγμάχοι από ομάδες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, προσφέροντας συναρπαστικές μάχες. Οι πυγμάχοι του ΑΡΗ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κατάφεραν να πετύχουν σημαντικές νίκες.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Τσακαλέλλη Παρασκευή στα 54 κιλά στην κατηγορία των Kορασίδων, η Παυλίδη Χριστίνα στα 57 κιλά στην κατηγορία των Παγκορασίδων, στην κατηγορία παίδων ο Καλπάκης Τριαντάφυλλος στα 50 κιλά και ο Ασκαρέλι Μιχάλης στα 75 κιλά όπως και ο Σαραφίδης Αθανάσιος στην κατηγορία Εφήβων στα 86 κιλά. Αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Ζιώγας Ερμής στα 66 κιλά στην κατηγορία Παίδων. Ο Κωνσταντινούδης Αλέξανδρος που συμμετείχε στην κατηγορία Παμπαίδων στα 40 κιλά, λόγω το ότι δεν υπήρχε αντίπαλος του επιπέδου του, συμμετείχε σε προπονητικές συναντήσεις (Sparring).

Εν όψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων – Παμπαίδων, οι συγκεκριμένοι αγώνες ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για τους αθλητές μας, ώστε να τεστάρουν τις δυνατότητες τους.

Ο προπονητής του τμήματος, Γκαβέζος Γιώργος και η έφορος του τμήματος, Τσιλιμίγκρα Ειρήνη, οι οποίοι συνόδευαν την αποστολή, έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση των πυγμάχων μας.

Το τμήμα Πυγμαχίας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον διοργανωτή σύλλογο, Ευθύμαχο Χίου, όπως και τον προπονητή του συλλόγου, Κεχαγιά Ανδρέα, για τη φιλοξενία και την πολύ καλή διοργάνωση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button