ΓενικάΜουσική

Νέα συνεργασία του David Eugene Edwards (Wovenhand) με τον Carpenter Brut (video)

O David Eugene Edwards σε συνεργασία με τον Γάλλο Carpenter Brut κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι “Fab Tool”.

Το “Fab Tool” κυκλοφόρησε πριν από δύο μέρες και είναι η σύμπραξη δύο δημιουργών από διαφορετικούς χώρους με ένα αποτέλεσμα που μας έχει κερδίσει από το πρώτο λεπτό που το ακούσαμε.

Η μουσική του David Eugene Edwards από τους Wovenhand και πρώην 16 Horsepower περιλαμβάνει στοιχεία από Southern Gothic Music, Folk, Gospel, Rock And Roll, Industrial, Alternative Country και έχει επηρεαστεί από την έντονη πίστη του στον χριστιανισμό. Ο Edwards δίνει το στίγμα του στο κομμάτι και γράφοντας τους στίχους αλλά και με το
απαράμιλλο παίξιμο των κρουστών και τα μοναδικά φωνητικά.

Carpenter Brut

Για τον Carpenter Brut ή αλλιώς Franck Hueso, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, οι πληροφορίες που έχουμε δεν είναι παρά ελάχιστες, πέρα από τη γαλλική του καταγωγή, κι αυτό γιατί είναι προσωπική του επιλογή. Η ανωνυμία είναι εσκεμμένη επιλογή του, για να δώσει ο κόσμος μεγαλύτερη σημασία στη μουσική παρά στον ίδιον. Από 2012 μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ αναμιγνύοντας τη Synthwave με Rock και Metal.

To απόκοσμο Video που έχει γυριστεί για το τραγούδι και μοιάζει με ταινία τρόμου έχει επιμεληθεί ο Dehn Sora. Περιγράφει τη διαδρομή σε μια ερημωμένη έκταση, με μοναδικά σημεία ζωής παράξενα πλάσματα βγαλμένα από άλλη εποχή, ξεχασμένα ορόσημα και λάμψεις άγνωστου κινδύνου.

Πάμε να ακούσουμε το “Fab Tool” και να δούμε τον κόσμο μας μέσα από τα μάτια και την ψυχή του David Eugene Edwards.

Εύη Αλεξίου

Μουσική για τους αληθινούς εραστές της κι όχι τους... επιβήτορες της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button