Μπάσκετ

Νέα κρούσματα στον Ολυμπιακό, αναβολή στο ματς με την ΤΣΣΚΑ

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη (29/12) αναβλήθηκε, λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού στους Πειραιώτες.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Τρίτης (28/12) πως άλλα τρία μέλη τους βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό. Έτσι, πλέον στις τάξεις του Ολυμπιακού υπάρχουν οκτώ κρούσματα (επτά παίκτες και ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου).

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ενημέρωσε την Euroleague πως δεν έχει πλέον οκτώ διαθέσιμους παίκτες, αφού ο Κουίνσι Έισι προέρχεται από εισαγωγή στο νοσοκομείο και η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε την αναβολή του αγώνα με τους Μοσχοβίτες.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες ενημέρωσαν το κοινό τους αναφορικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης, υπογραμμίζοντας: «Λόγω Covid-19 η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε την αναβολή της αναμέτρησης Ολυμπιακός – CSKA MOSCOW, που είχε οριστεί για τις 29-12-2021.

Κατόπιν τούτου, η KAE OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, θα έχουν ισχύ για όποτε διεξαχθεί το συγκεκριμένο ματς. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να κρατήσουν τα εισιτήριά τους, αναμένοντας νεότερη ανακοίνωση».

Πλέον, μένει να φανεί τι θα γίνει και με την αναμέτρηση κόντρα στη Ζαλγκίρις, που είναι προγραμματισμένη για τις 7 Γενάρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button