Ποδόσφαιρο

Νέα εκτός έδρας νίκη για τον Απόλλωνα, πολύ δύσκολα τα πράγματα για ΑΕΛ

Η καταπληκτική πορεία του Απόλλωνα συνεχίζεται, καθώς πέρασε νικητής κι από το Αλκαζάρ (0-1 με Τσιλούλης) κάνοντας το πιο μεγάλο… άλμα παραμονής με το 4ο «διπλό» στη σεζόν! Συνεχίζονται τα δύσκολα για την ΑΕΛ.

Άλμα παραμονής για τον Απόλλωνα Σμύρνης, σε μεγάλους μπελάδες πλέον η ΑΕΛ. Στο χιονισμένο αλλά με εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο, Αλκαζάρ, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πήρε σπουδαία νίκη επικρατώντας των «βυσσινί» με 1-0 με γκολ του Λαρισαίου Τσιλούλη. Μια νίκη που την φέρνει στους 18 βαθμούς μεγαλώνοντας στους 10 την διαφορά από τους Θεσσαλούς που έμειναν στην προτελευταία θέση και κινδυνεύουν σοβαρά με υποβιβασμό.

Πορεία πρωταθλητισμού εκτός έδρας

Μια νίκη που για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου ήταν η τέταρτη μακριά από την Ριζούπολη. Ο Απόλλωνας μάλιστα είναι η τέταρτη ομάδα στην Super League σε νίκες μακριά από το σπίτι της, με την ΑΕΚ να έχει 6 και τους Ολυμπιακό και Άρη 5, ενώ περνάει τους ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ που έχουν από 3. Και μάλιστα και τα τέσσερα διπλά είναι στην επαρχία.

Από την άλλη οι Θεσσαλοί για ακόμα μία φορά δεν μπόρεσαν να κερδίσουν μέσα στο σπίτι τους. Η ΑΕΛ που πάντα είχε ως δύναμή της την έδρα, δεν έχει καταφέρει να πάρει φέτος ούτε ένα τρίποντο μετρώντας 4 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες με συνέπεια να έχει μείνει τόσο κάτω στον βαθμολογικό πίνακα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button