ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

“Μυθική” ανατροπή! Η Σίτι έφερε τα πάνω… κάτω σε 4 λεπτά κι έριξε στο “καναβάτσο” τη Ρεάλ (video)

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε φοβερή ανατροπή επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” ανατρέποντας το εις βάρος της 1-0 σε 1-2 μέσα σε 4 λεπτά, κάνοντας άλμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League.

Την πρώτη νίκης της ιστορίας της μέσα στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ πήρε η Μάντσεστερ Σίτι καθώς μετά από μία “τρελή” ανατροπή επικράτησε με 2-1 στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των “16” του Champions League.

Η “βασίλισσα” πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 60’, με τον Ίσκο να πετυχαίνει γκολ από την ασίστ του Βινίσιους, βάζοντας μπροστά τους γηπεδούχους κόντρα στη ροή του αγώνα, αφού μέχρι τότε οι “πολίτες” ήταν που είχαν χάσει τις μεγαλύτερες ευκαιρίες.

Τη συνέχεια όμως δεν την περίμενε κανείς… Με τον Ζεσούς να ισοφαρίζει με κεφαλιά στο 78’ νικώντας στον αέρα τον Ράμος, για να έρθει ο Στέρλινγκ, ο οποίος είχε μπει σαν αλλαγή στο ματς λίγο νωρίτερα, στο 82’ και να κερδίσει πέναλτι από τον Καρβαχάλ, το οποίος εκτέλεσε εύστοχα ο Ντε Μπρόινε φέρνοντας “τούμπα” το ματς.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες καθώς ο αρχηγός τους, Σέρχιο Ράμος, ο οποίος απόψε ανέβηκε στην πρώτη θέση της λίστας των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στη διοργάνωση, με 124, ξεπερνώντας τον Τζίτζι Μπουφόν, να αντικρίζει την απευθείας κόκκινη κάρτα στο 86′ γιατί ανέτρεψε τον Ζέσους, χάνοντας έτσι την ρεβάνς που θα διεξαχθεί στην Αγγλία στις 17 Μαρτίου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζιντάν): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μεντί, Βαλβέρδε, Καζεμίρο, Μόντριτς (84’ Μόντριτς), Βινίσιους (75’ Μπέιλ), Μπενζεμά, Ίσκο (84’ Βάθκεθ).

Μάντσεστερ Σίτι (Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Λαπόρτ (33’ Φερναντίνιο), Οταμέντι, Μεντί, Ρόντρι, Γκιντογκάν, Μαχρέζ, Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο (73’ Στέρλινγκ), Ζεσούς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button