ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Μπρούνο: Το… roller coaster που έζησε και αυτά που δίνει στον Άρη

Μερικούς μήνες… rollercoaster έζησε ο Μπρούνο που τελικά συνεχίζει την καριέρα του στον Άρη.

Μιλώντας για την περίπτωση του Μπρούνο τον Αύγουστο άπαντες περίμεναν να ολοκληρωθεί η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Ο τελικός του κυπέλλου που εκκρεμούσε όμως κράτησε τον Βραζιλιάνο στην Αθήνα για ένα τελευταίο παιχνίδι, όπως τότε λεγόταν.

Λόγω των ελάχιστων λύσεων που είχε ο Μαρτίνς έπαιξε στα δεξιά της άμυνας, με την εικόνα του να είναι εξαιρετική, να «σβήνει» τον Λιβάγια και ξαφνικά τα πράγματα να αλλάζουν.

Έπαιξε ένα 20λεπτο στην πρεμιέρα της Super League με τον Αστέρα Τρίπολης, αγωνίστηκε για 90 λεπτά με τον Παναιτωλικό και για ακόμη 10′ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Εκεί όμως τον χτύπησε η ατυχία. Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, έμεινε εκτός για οκτώ παιχνίδια και έτσι η ομάδα του βρήκε τους ρυθμούς της χωρίς εκείνον. Ουσιαστικά στα πλάνα του Μαρτίνς δεν ξαναμπήκε ποτέ, και έτσι έμεινε ελεύθερος και συμφώνησε με τον Άρη.

Ο Βραζιλιάνος έρχεται στην Θεσσαλονίκη διαφορετικός. Έχοντας συνηθίσει πλέον να έχει και έναν διαφορετικό, πιο αμυντικογενή ρόλο (όχι απαραίτητα θέση) που μπορεί να υπηρετήσει εάν του ζητηθεί. Έρχεται επίσης με πολύ μεγάλο κίνητρο για να δείξει ότι αξίζει, να δείξει ότι μπορεί να αντέξει στο κορυφαίο επίπεδο της Ελλάδας.

Όλα αυτά για έναν παίκτη που δεν σταματάει να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του. Να είναι καλός με την μπάλα στα πόδια, να μπορεί να τρέξει, να κινηθεί έξυπνα και να βρει με σωστό τρόπο τους συμπαίκτες του.

Πάντα όντας ένας ιδιαίτερα αθλητικός παίκτης ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί σε πολλές και διαφορετικές θέσεις και ρόλους. Πέρα από την… καινούργια θέση του δεξιού μπακ (που δεν θα χρειαστεί να καλύψει στον Άρη) μπορεί να βοηθήσει στις πτέρυγες, σαν δεκάρι, αλλά ακόμη και σαν δεύτερος επιθετικός.

Άλλωστε για εκείνον τον ρόλο τον προόριζε και ο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος οποίος είχε δει στο πρόσωπο του Μπρούνο τον παίκτη που θα πίεζε όποτε ο αντίπαλος είχε την μπάλα και θα βοηθούσε στην ανάπτυξη όταν την κατοχή είχε την δική του ομάδα.

Μένει πλέον να φανεί το πως θα χρησιμοποιηθεί από τον Άκη Μάντζιο και πόσο θα μπορέσει να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button