ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Μπρούνο: «Δούλευα ως μεταφορέας και σε εταιρεία καθαρισμού»

Ο πρώην παίκτης του Άρη και νυν της Σερίφ Τιρασπόλ μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που βίωσε προτού γίνει επαγγελματίας, αλλά και για την πίστη του πως μια μέρα θα τα κατάφερνε.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Μπρούνο, αποχώρησε από την Ελλάδα και αγωνίζεται πλέον στη Σερίφ Τιρασπόλ. Με αφορμή την αποψινή (22.00) αναμέτρηση της ομάδας του εναντίον της Ίντερ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ο Βραζιλιάνος έδωσε συνέντευξη στη “Gazzetta dello Sport¨” και μεταξύ άλλων θυμήθηκε τα δύσκολα χρόνια στη χώρα του, προτού ταξιδέψει στην Ευρώπη και παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Αφού επεσήμανε ότι μέχρι τα 21 του ήταν ακόμα ερασιτέχνης, εξομολογήθηκε: «Δούλευα ως μεταφορέας και σε μια εταιρεία καθαρισμού. Έκανα μόνος μου προπόνηση στις 7 το πρωί, έχοντας πίστη ότι κάτι καλό θα βγει. Έπαιζα μπάλα στον δρόμο και έλεγα στη μητέρα μου ότι μια μέρα θα καταφέρω να πάω στην Ευρώπη».

Ακολούθως εξήγησε πώς έφτασε να αφήσει τη Βραζιλία για την Ευρώπη: «Το 2015 ο φίλος μου, ο Κάιο, τώρα μάνατζέρ μου, με προσκάλεσε σε ένα τουρνουά. Ανάμεσα σε αυτούς που το παρακολουθούσαν ήταν το αφεντικό της Αούστρια Λουστενάου, ομάδα δεύτερης κατηγορίας Αυστρίας. Με κάλεσε να πάω στην ομάδα του και δεν είχα καθόλου χρήματα. Μου έδιναν 500 ευρώ το μήνα και ζούσα με την οικογένειά μου. Έβαλα 11 γκολ σε 15 παιχνίδια. Υπέγραψα το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο στα 21».

Μετά τον Ολυμπιακό ο Μπρούνο πήγε στον Άρη, για τον οποίο ανέφερε: «Έπαιξε ελάχιστα εκεί. Η Σερίφ έπαιζε προκριματικά Champions League, άφησα χρήματα ενός έτους στον Άρη και υπέγραψα στη Σερίφ». Ο 27χρονος πρωτοήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρόμητου, ακολούθησε ο Ολυμπιακός και εν συνεχεία ο Άρης. Με τους «ερυθρόλευκους» κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο το 2020.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button