ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Διεθνή Έλληνα άσο “βλέπει” η Ντόρτμουντ

Ο Ντίνος Μαυροπάνος τα πάει εξαιρετικά στην Bundesliga με τη φανέλα της Στουτγάρδης και οι εξελίξεις για το μέλλον του τρέχουν ραγδαία.

Η Άρσεναλ χάνει στο… τζάμπα τον παίκτη, με βάση τα όσα κάνει της φετινή σεζόν. Ο Μαυροπάνος κάνει σούπερ χρονιά για μεταγραφή άνω των δέκα εκατομμυρίων. To deal, όμως, που έχει κάνει η Στουτγάρδη με τους Άγγλους είναι επικερδές γι’ αυτή. Και αυτό γιατί όπως έχει εξηγήσει και ο μάνατζερ του γερμανικού συλλόγου, Σβεν Μίσλιντατ, η Στουτγάρδη εφόσον παραμείνει στην κατηγορία, θα μπορεί με 3 εκατ. ευρώ να τον κάνει δικό της, έχοντας πληρώσει και το ενοίκιο των 500.000 ευρώ για φέτος.

Και κάπου εδώ μπαίνει η Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί έχουν ψηλά στη λίστα τους τον ποδοσφαιριστή. Βρίσκονται στην προπαραασκευή του φακέλου του για να κινηθούν δυναμικά το καλοκαίρι. Τον έχουν περάσει από κόσκινο σχεδόν σε όλα τα ματς του γερμανικού πρωταθλήματος, αλλά και στα παιχνίδια της Εθνικής.

Η Ντόρτμουντ θεωρεί πως ο Μαυροπάνος της κάνει στο αμυντικό προφίλ που θέλει να φτιάξει ως ομάδα. Έχει στοιχεία Παπασταθόπουλου που ενδιαφέρουν την Μπορούσια, με αποτέλεσμα να θεωρείται εξαιρετικά πιθανό, αν όχι σίγουρο πως θα κινηθεί το καλοκαίρι καταθέτοντας πρόταση για τον παίκτη. Η αξία Μαυροπάνου στα μάτια των ανθρώπων της Ντόρτμουντ είναι 12 με 15 εκατ. ευρώ. Κάπου εκεί θα είναι η πρόταση, εφόσον το πάρει οριστικά και αμετάκλητα απόφαση να κάνει μπάσιμο για να αποκτήσει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button