Ποδόσφαιρο

Μπράμπετς και Νταρίντα εγγυήθηκαν… για Κάρλσον!

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντέιβιντ Μόλμπεργκ Κάρλσον στον Άρη, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν ψάξει απ’ όλες τις πλευρές την περίπτωσή του.

Οι κιτρινόμαυροι «έψαξαν» πολύ αυτή τη μεταγραφή και οι άνθρωποι της ομάδας, θεωρούν πως ο 29χρονος Σουηδός εξτρέμ είναι ο ιδανικός για τον ρόλο που τον θέλουν.

Μάλιστα, στο πλαίσιο του σκάουτινγκ, όχι μόνο για αγωνιστικούς, αλλά και για εξωαγωνιστικούς λόγους, απευθύνθηκαν σε δύο δικούς τους ποδοσφαιριστές για να πάρουν πληροφορίες για τον Σουηδό.

Ο Κάρλσον από τον Ιανουάριο του 2019 μέχρι τον Ιανουάριο του 2022 ήταν στο πρωτάθλημα της Τσεχίας, παίζοντας με τη φανέλα της Σπάρτα Πράγας. και μέσα σε αυτό το διάστημα αντιμετώπισε ως αντίπαλος τον Γιακούμπ Μπράμπετς που αγωνιζόταν στη Βικτόρια Πλζεν.

Φυσικά «εικόνα» από το πρωτάθλημα της Τσεχίας έχει και ο Βλάντιμιρ Νταρίντα κι ας έπαιζε στην Μπουντεσλίγκα. Αμφότεροι ρωτήθηκαν από τους ανθρώπους του Άρη και ενημερώθηκαν από ανθρώπους στην πατρίδα τους, δίνοντας στους ανθρώπους του Άρη τις πληροφορίες που ήθελαν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button