Ποδόσφαιρο

Η πρώτη εικόνα για Μενέντεζ και Τζούρασεκ

Πρώτη εμφάνιση για τους Τζόναθαν Μενέντεζ και Νέβεν Τζούρασεκ με τη φανέλα του Άρη στον χθεσινό φιλικό αγώνα με την ΤΣΣΚΑ 1948.

Τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα μπήκαν ως αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, παίζοντας το πρώτο τους σαρανταπεντάλεπτο με τα κιτρινόμαυρα.

Ο Μενέντεζ είχε αρκετές καλές στιγμές και ήταν από τους πρωταγωνιστές των κιτρινόμαυρων στις φάσεις που δημιούργησαν στο τελευταίο τέταρτο της χθεσινής αναμέτρησης.

Ο Αργεντινός εξτρέμ είχε ένα καλό σουτ μέσα από την περιοχή στο 83′ που κατέληξε άουτ, ενώ μετά από ωραία ενέργεια στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Φατόρε να αστοχεί εξ επαφής.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ στη συνέχεια και μετά την έξοδο του Λουίς Πάλμα πήγε αριστερά, όπου είχε και αρκετά καλή εικόνα.

Όσον αφορά τον Τζούρασεκ, ο Κροάτης μέσος ξεκίνησε αρχικά ως μονό εξάρι, θέση που δεν φάνηκε να του πηγαίνει, ενώ μετά την είσοδο του Ντουκουρέ έγινε εσωτερικός μέσος, έχοντας κάποιες καλές προωθήσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button