Ποδόσφαιρο

Μπιλίρης: «Δεν αλλάξαμε τον σχεδιασμό. Από την πρώτη στιγμή είπαμε θα πάμε στο CAS! Πιστεύουμε πως εκεί θα αθωωθεί ο Άρης»

Ο νομικός εκπρόσωπος του Άρη Τάκης Μπιλίρης μίλησε στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή “Yellownews” με αφορμή την απόφαση που πήρε η ΠΑΕ για το -6.

«Κατ’ αρχήν δεν αλλάξαμε τον σχεδιασμό της νομικής μας αντίδρασης. Από την πρώτη στιγμή είχαμε πει ότι θα πάμε στο CAS, αυτό θα κάνουμε και τώρα μόλις παραλάβαμε το σκεπτικό. Το έχουμε παραλάβει και έχουμε περιθώριο είκοσι μερών για να προσφύγουμε στο CAS. Δεν έχει μεγάλες διαφορές το σκεπτικό της Εφέσεων με εκείνο της επιτροπής δεοντολογίας, είναι ίσως πιο περιεκτικό», είπε αρχικά και συνέχισε:

 «Πιστεύουμε ότι στο CAS θα αθωωθεί ο Άρης. Το Ευρωπαϊκό δικαστήριο θα μπει στην ουσία της υπόθεσης και με βάση αυτό θα καταρρίψει τους -6 βαθμούς. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης δεν είχε γνώση της πλαστογραφίας, ενώ το ίδιο ομολογεί και ο φυσικός αυτουργός. Θεωρούμε λοιπόν ότι θα εκπέσει η ποινή στο CAS.

Η προσφυγή στο CAS δεν ακυρώνει άλλες διαδικασίες όπως η αίτηση ανάκλησης ή αναψηλάφησης. Υπάρχει το χρονικό περιθώριο του ενός χρόνου και μπορούμε να το κάνουμε εφόσον προκύψουν νέα στοιχεία. Όμως θεωρούμε ότι θα υπάρξει δικαίωση του Άρη στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο».

Για την απόφαση του Ντουρμισάι στο CAS τόνισε: «Δεν είναι ίδιες οι υποθέσεις Ντουρμισάι και του -6. Η υπόθεση Ντουρμισάι είναι διαφορετική και πήραμε νέα παράταση μέχρι τις 18 Οκτωβρίου. Στην υπόθεση του -6 λόγω του επείγοντος, θα βγει πολύ γρήγορα η απόφαση, θεωρούμε ότι θα γίνει αυτό μέσα στο Νοέμβριο. Αυτό άλλωστε θα ζητήσουμε. Ο κόσμος του Άρη δεν θα πρέπει να ανησυχεί».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button