ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Μπέλινγκχαμ: Γέφυρα παίρνει το όνομά του στο Μπέρμιγχαμ, ως φόρο τιμής για τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ

Πριν κλείσει καλά-καλά τα 20 του χρόνια, ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ ανάγεται σε θρύλο του Μπέρμιγχαμ, καθώς μετά την απόσυρση της φανέλας του στον ομώνυμο σύλλογο, οι τοπικές Αρχές σκοπεύουν να χτίσουν σιδηροδρομική γέφυρα με το όνομά του.

Πόσοι teenagers μπορούν να υπερηφανεύονται πως εισήχθησαν στο hall of fame της ομάδας τους και πως το όνομά τους δόθηκε τιμητικά σε μια μεγάλη εγκατάσταση της πόλης τους;

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ είναι σίγουρα ένας από αυτούς, αφού για άλλη μια φορά θα λάβει την τιμητική του από τους ανθρώπους του Μπέρμιγχαμ, αποκτώντας σιδηροδρομική γέφυρα με το επίθετό του!

Η Bellingham Bridge αναμένεται να είναι μια γέφυρα 150 μέτρων που θα στεγάζει τη γραμμή High Speed 2, η οποία θα συνδέει το Λονδίνο με τα Δυτικά Μίντλαντς. Το έργο δεν έχει προχωρήσει ως τώρα ελλείψει αυξημένων εξόδων και καθυστερήσεων, αλλά η κατ’ αρχήν έγκριση για την κατασκευή σταθμών της εν λόγω γραμμής επικυρώθηκε από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία-φόρο τιμής στον Βρετανό τοπικό «ήρωα», ο οποίος διέπρεψε με τις εμφανίσεις του στο περασμένο Μουντιάλ, έστω κι αν η εθνική Αγγλίας αποκλείστηκε στα προημιτελικά. Υπενθυμίζεται ότι στα 16 του, ο Μπέλινγκχαμ είδε τη Μπέρμιγχαμ να αποσύρει τον αριθμό του, μετά την οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του στην Ντόρτμουντ ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ (ακριβότερη πώληση στην ιστορία του κλαμπ).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button