ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Λίβερπουλ: Αποχωρούν και οι Κεϊτά, Τσάμπερλεϊν και Μέλο

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Ναμπί Κεϊτά, Άλεξ Οξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν και Αρτούρ αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι.

Μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Ρομπέρτο Φιρμίνο, για τον οποίο ήδη ερίζουν ομάδες για την απόκτησή του, ο Ιταλός δημοσιογράφος ανέφερε σε tweet του πως αναμένονται άλλες τρεις αποχωρήσεις από τους «Ρεντς» το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο ένας είναι ο Ναμπί Κεϊτά του οποίου επίσης ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ μετά το τέλος της φετινής σεζόν, ωστόσο δεν υπάρχουν συζητήσεις για την ανανέωσή του. Φέτος, έχει αγωνιστεί μόλις 13 φορές και συνολικά 486 αγωνιστικά λεπτά εξαιτίας των τραυματισμών που έχει αντιμετωπίσει.

Το ίδιο θα συμβεί και με τον Όξλεϊντ-Τσάρμπελεϊν, που μένει κι εκείνος ελεύθερος το καλοκαίρι. Ο 29χρονος Άγγλος εξτρέμ κεντρικός μέσος έχει πραγματοποιήσει 11 συμμετοχές έχοντας ένα γκολ σε 456 αγωνιστικά λεπτά, αφού κι εκείνος είχε θέματα με τραυματισμούς.

Τέλος, ο Αρτούρ Μέλο, που ήρθε δανεικός το καλοκαίρι από τη Γιουβέντους, αλλά τραυματίστηκε σοβαρά προτού προλάβει να προσφέρει στην ομάδα, θα επιστρέψει στην ιταλική ομάδα, αφού δεν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του. Έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο ματς της πρώτης ομάδας προτού τραυματιστεί και περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Επέστρεψε από τον Σεπτέμβριο στα τέλη Φλεβάρη και αγωνίστηκε με την δεύτερη ομάδα των «Ρεντς» ως βασικός.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button