ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Μπάγερν… για να την φοβάσαι! Ο Γκνάμπρι “σκότωσε” την Τσέλσι

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε… πάρτι στην έδρα της Τσέλσι και με σκόρερ τον Γκνάμπρι (από ισάριθμες ασίστ του Λεβαντόφσκι, που σκόραρε και ο ίδιος) νίκησε με 3-0 και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στους “8” του Champions League.

Δεν έβγαλε το… πόδι από το γκάζι και έφτασε σε μια μεγάλη νίκη. Η Μπάγερν Μονάχου ήταν εκπληκτική στην έδρα της Τσέλσι και πανηγύρισε μια νίκη (3-0) που την βάζει με το… ενάμισι πόδι στους “8” του Champions League. Ο Γκνάμπρι βλέπει… Λονδίνο και τρελαίνεται!

Η Μπάγερν κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του “Stamford Bridge”, χάνοντας στο πρώτο 15λεπτο δύο μεγάλες ευκαιρίες με Μίλερ και Λεβαντόφσκι. Η Τσέλσι δυσκολεύτηκε αρκετά στην πίεση που άσκησαν οι Βαυαροί, αλλά την ίδια ώρα ο Ζιρού κατάφερε να φέρει σε δύσκολη θέση τον Μπόατενγκ που τον μάρκαρε. Κάθε επίθεση της Μπάγερν “μύριζε” γκολ, με τον Καμπαγέρο να σταματά και πάλι τον Λεβαντόιφσκι στο 28′. Επτά λεπτά αργότερα, ο Μίλερ έκανε την γυριστή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

Λίγο πριν… βγει το πρώτο μέρος όμως και κόντρα στη ροή του αγώνα, η Τσέλσι “άγγιξε” το 1-0. Οι Λονδρέζοι βγήκαν στην αντεπίθεση στο 43′, ο Μάρκος Αλόνσο απέφυγε με τρομερό τρόπο τον Παβάρ αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νόιερ. Ο Γερμανός πορτιέρε είχε και διπλή επέμβαση με την έναρξη της επανάληψης. Τα πάντα όμως άλλαξαν οριστικά στη συνέχεια.

Η Μπάγερν “καθάρισε” το ματς μέσα σε 4 λεπτά. Λεβαντόφσκι και Γκνάμπρι συνδιάστηκαν τόσο στο 54′ όσο και στο 58′, με το δεύτερο και σκοράρει και τις δύο φορές. Ο παίκτης της Μπάγερν έφτασε τα 6 γκολ στο φετινό Champions League, όλα τους στο Λονδίνο καθώς είχε σκοράρει και τέσσερις φορές κόντρα στην Τότεναμ στη φάση των ομίλων.

Το γήπεδο… έγειρε, αφού -έχοντας στα ύψη τη ψυχολογία της- η Μπάγερν προσπάθησε να “σκοτώσει” την Τσέλσι. Στο 76′ ο Ντέιβις απέφυγε σαν σταματημένους δύο αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα, με τον Λεβαντόβσκι να εκτελεί από το ύψος της μικρής περιοχής για το τελικό 0-3. Η.. τραγική βραδιά της Τσέλσι ολοκληρώθηκε παίζοντας με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Μάρκος Αλόνσο (το VAR βοήθησε ώστε η -αρχική- κίτρινη του διαιτητή να γίνει κόκκινη).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button