ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Μουντιάλ 2022: Ο Μέσι επιλέγει τη Βραζιλία και τη Γαλλία ως φαβορί για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο αρχηγός της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι, δήλωσε ότι η νυν πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία και η Βραζιλία είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ Λιονέλ Μέσι μίλησε για το προσεχές Μουντιάλ του Κατάρ και έκανε τις προβλέψεις του για τους πιθανούς νικητές του τροπαίου. Ο πολύπειρος επιθετικός τόνισε πως οι Βραζιλία, Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία και Ισπανία θεωρούνται πάντα φαβορί για τη νίκη, αλλά ξεχώρισε τις Γαλλία και Βραζιλία ως τις δύο δύο καλύτερες ομάδες που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση.

«Πάντα λέμε τις ίδιες μεγάλες ομάδες… αλλά, αν πρέπει να διαλέξω, η Βραζιλία και η Γαλλία είναι οι δύο μεγάλες υποψήφιες για να κερδίσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε ο Μέσι στο DIRECTV Sports. «Έχουν την ίδια ομάδα [παικτών] για πολύ καιρό, δουλεύουν καλά. Η Γαλλία, εκτός από το τελευταίο Euro όταν αποκλείστηκε [στους 16] και τα πήγε άσχημα, έχει μερικούς εντυπωσιακούς παίκτες. Έχουν ξεκάθαρη ιδέα και τον ίδιο προπονητή [Ντεσάμπ]. Η Βραζιλία είναι λίγο η ίδια [υπό τον Τίτε»

Ο Μέσι δεν ανέφερε την Αργεντινή, η οποία είναι αήττητη σε 35 αγώνες, μεταξύ των φαβορί παρόλο που η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα πέρυσι, κερδίζοντας τη Βραζιλία στον τελικό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button