ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Λούλα: «Ο Νεϊμάρ με φοβάται, στηρίζει τον Μπολσονάρο γιατί έκαναν συμφωνία για τα χρέη του»

Ο υποψήφιος αντίπαλος του Ζαΐρ Μπολσονάρο για τις προεδρικές εκλογές στην Βραζιλία, Λούλα ντα Σίλβα, επιτέθηκε στον Νεϊμάρ σχετικά με την απόφασή του να στηρίξει τον πολιτικό του αντίπαλο.

Ο Λούλα ντα Σίλβα ισχυρίστηκε σε συνέντευξη που έδωσε σε πόντκαστ στο Youtube πως η επιλογή του Νεϊμάρ να στηρίξει δημόσια τον Μπολσονάρο έγινε για να εξυπηρετήσει δικούς του σκοπούς, επειδή θεωρεί πως έχει συμφωνήσει με τον Μπολσονάρο να του «συγχωρέσει» το χρέος που έχει προς την εφορία της χώρας αν παραμείνει στην εξουσία. Ο πατέρας του Νεϊμάρ έκανε μία συμφωνία μαζί του τώρα που έχει αντίστοιχα προβλήματα και με τις αρχές στην Ισπανία.

«Ο Νεϊμάρ έχει το δικαίωμα να επιλέξει ποιον θέλει σαν πρόεδρο. Νομίζω πως φοβάται πως αν κερδίσω εγώ τις εκλογές, θα ξέρω πως ο Μπολσονάρο του χάρισε ένα τα χρέη του προς την εφορία. Γι’ αυτό νομίζω με φοβάται».

«Είναι προφανές πως ο Μπολσονάρο έκανε μία συμφωνία με τον πατέρα του Νεϊμάρ. Τώρα έχει προβλήματα με την εφορία και στην Ισπανία. Βέβαια είναι ένα πρόβλημα που αφορά την εφορία, δεν είναι δικό μου».

Υπενθυμίζουμε πως ο Λούλα κέρδισε τον πρώτο γύρο των εκλογών στις 2 Οκτωβρίου με 48%. Ο δεύτερος γύρος είναι προγραμματισμένος στις 30 Οκτωβρίου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button