ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Μια ανάσα και συνεχίζουμε!

Δεν εντυπωσίασε αλλά κέρδισε. Ο Άρης πήρε ένα-τρίποντο ανάσα και πρέπει να συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό.

Το ματς στην Λαμία έχει δύο αναγνώσεις. Η μία λέει ότι η ομάδα πήρε την ουσία, κατάφερε να βάλει στο σακούλι τρεις βαθμούς, ότι επιτέλους ο Άρης μπορεί να κερδίσει και σε μία κακή του μέρα.

Υπάρχει βέβαια και η άλλη ανάγνωση. Ότι η ομάδα δεν έδειξε αυτό που έπρεπε αγωνιστικά, ότι έπρεπε να είναι πιο επιθετική όταν ο αντίπαλος ήταν με παίκτη λιγότερο.

Και στις δύο παραπάνω αναγνώσεις υπάρχει αλήθεια. Το θέμα είναι ότι το χθεσινό ματς θα ξεχαστεί αρκετά εύκολα. Ο Άρης παίρνει τρεις πολύτιμους βαθμούς, παίρνει κάποια ηρεμία, παίρνει… μια ανάσα.

Το θέμα είναι αυτήν την ανάσα να την εκμεταλλευτεί. Έρχεται ένα παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που θα παιχτεί με λιγότερο άγχος, χωρίς απουσίες και χωρίς κούραση. Αυτό πρέπει να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του Μάντζιου για να φέρουν ένα ακόμη τρίποντο.

Με το καλό να έρθει η νίκη με τον Παναιτωλικό και η ομάδα να πάει στο πολύ σημαντικό ματς με την ΑΕΚ έχοντας άλλον αέρα. Άλλωστε το πρωτάθλημα παραμένει ένας μαραθώνιος, το θέμα είναι ο Άρης να βρει τον ρυθμό του, να παίξει ποδόσφαιρο και να ανέβει στην βαθμολογία.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button