Μπάσκετ

Με την κάνναβη ασχολείται πλέον επαγγελματικά ο Γουόλτερ Μπέρι

Ένας από τους κορυφαίους ξένους που αγωνίστηκαν στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Γουόλτερ Μπέρι, αποφάσισε να αλλάξει πλεύση και να ασχοληθεί επαγγελματικά με προϊόντα κάνναβης (CBD). Μάλιστα, όπως αναφέρει, πρόκειται για προϊόντα που μειώνουν τον πόνο και το άγχος.

Θεωρείται μέχρι και σήμερα ένας από τους πραγματικά κορυφαίους ξένους που αγωνίστηκαν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Γουόλτερ Μπέρι, ήταν ένας εκπληκτικά ταλαντούχος φόργουορντ με έφεση στο σκοράρισμα, αγάπησε την Ελλάδα και γι’ αυτό αγωνίστηκε σε πέντε ομάδες (Άρης, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Μακεδονικός) ενώ σε κάποιες είχε και δεύτερη θητεία.

Εδώ και λίγο καιρό, ο Γουόλτερ Μπέρι έχει αλλάξει πλεύση, είναι ένας business man που ασχολείται με προϊόντα κάνναβης. Συγκεκριμένα, πρόκειται για προϊόντακανναβιδιόλης (CBD). Η CBD έχει αντιψυχωτικές δράσεις ενώ πολλές έρευνες αναφέρουν ότι δρα επίσης για την ελάττωση των τοξικών επιδράσεων, όπως προβλήματα μνήμης και παράνοια.

Ο ίδιος λοιπόν, νιώθει πολύ χαρούμενος με το νέο επαγγελματικό του βήμα, παρουσιάζοντας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram τα προϊόντα αυτά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button