Ποδόσφαιρο

Με κόσμο, με πάθος, με Μπούργος, ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ! (Άρης-ΠΑΟΚ 19:30)

Άρης έτοιμος για μάχη! Οι κιτρινόμαυροι τα δίνουν όλα για τρεις πολύτιμους βαθμούς στην τελική ευθεία πριν τα πλέι-οφ.

Ο Άρης θέλει να αφήσει πίσω του τους τελευταίους αγώνες και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο θα τον φέρει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Οι κιτρινόμαυροι μετά την απομάκρυνση του Άκη Μάντζιου θα αγωνιστούν υπό τις οδηγίες του Τόλη Τερζή, ο οποίος είναι έτοιμος για το δεύτερο Άρης-ΠΑΟΚ της καριέρας του.

Στην αποστολή για τον αγώνα δεν είναι οι Σάκιτς και Γκάμα, αλλά το παρόν θα δώσει κανονικά ο Φαμπιάνο Λέισμαν. Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι στο γήπεδο θα βρίσκεται και ο νέος προπονητής του Άρη, Χερμάν Άνχελ Ραμόν Μπούργκος, αλλά και 10.000 ακόμη άνθρωποι που θα επιτραπεί να μπουν στο γήπεδο μετά την χαλάρωση των μέτρων.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ δεν ανακοίνωσε αποστολή μετά την επιστροφή του από την Δανία, με το ρεπορτάζ των φιλοξενούμενων πάντων να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του Κούρτιτς στην βασική ενδεκάδα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μπριχ από την Γερμανία, με την σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 19:30.

Η αποστολή του Άρη:

Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Lucas Sasha, Kamara, Iturbe, Brabec, Fabiano Leismann, Sakic, Mancini, Bertoglio, Ndiaye, Matilla, Cristian Lopez, Benalouane, Ganea, Luis Palma, M’Bakata, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης, Μάνος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button