Ποδόσφαιρο

Η πιθανή ενδεκάδα του Άρη για το ντέρμπι!

Με υπηρεσιακό προπονητή θα εμφανιστεί ο Άρης στο σημερινό (20/02, 19.30) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με τον Τόλη Τερζή να μην αναμένεται να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές.

Ο 50χρονος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Σούντγκρεν και Γκάμα, αλλά μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Φαμπιάνο, αλλά και στον Ματίγια, η ποινή του οποίου μειώθηκε σε μία αγωνιστική. Δεν αναμένεται να διαφοροποιήσει το σχηματισμό της ομάδας, αλλά ούτε και τα πρόσωπα, καθώς είναι συγκεκριμένες οι επιλογές που έχει στα χέρια του.

Κάτω από τα δοκάρια θα επαναφέρει τον Χουλιάν Κουέστα, μετά από έξι συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε ο Μάριος Σιαμπάνης. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκεται το γνωστό δίδυμο των Φαμπιάνο Λεινσμαν και Γιακούμπ Μπράμπετς, έχοντας αριστερά τον Κρίστιαν Γκάνεα και δεξιά τον Εμάνουέλ Σάκιτς.

Στη μεσαία γραμμή θα παίξει η γνωστή τριάδα των Λούκας Σάσα, Χαβιέ Ματίγια και πιο μπροστά ο Μπαντού Εντιαγέ. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί για ένα ακόμη παιχνίδι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, έχοντας στα άκρα τους δύο Αργεντίνους, Ντάνιελ Μάντσίνι (αριστερά) και Ματέο Γκαρσία (δεξιά).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button