Ποδόσφαιρο

Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις ο Αστέρας πήρε το Χ κόντρα στον ΠΑΟΚ (video)

Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ έμειναν στην ισοπαλία 2-2 για την 22η αγωνιστική της Super League 1, μετά από ένα παιχνίδι με απίθανο φινάλε στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Σε ένα “ανοιχτό” ματς από τα πρώτα λεπτά, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να προηγείται με δύο γκολ διαφορά μέχρι το 90′, αλλά… αυτοκτόνησε στη συνέχεια, αφού ο Αστέρας Τρίπολης σκόραρε δις μέσα σε λίγα λεπτά και “έσωσε” το βαθμό με απίστευτο τρόπο.

Νάρεϊ και Τόμας είχαν φέρει τους Θεσσαλονικείς “αγκαλιά” με τη νίκη, αλλά ο Σίτο ισοφάρισε στο 90′ και ο Ατιένζα με… buzzer beater στο 94′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο ματς, με την ομάδα του Λουτσέσκου να χάνει δύο ακόμη βαθμούς στη Super League 1.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Γκαρσία (46′ Γκαρντάβσκι), Άλβαρες (87′ Άλβαρες), Καστάνο, Ατιένθα, Αλάγμπε, Σανταφέ (70′ Προύτζος), Ριέρα, Σίτο, Κρεσπί, Μπαράλες.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Σάστρε (87′ Κεντζιόρα), Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο (87′ Φελίπε Σοάρες), Σβαμπ, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς (77′ Τάισον), Κωνσταντέλιας (68′ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα (68′ Μπράντον Τόμας).

Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button