Ερασιτέχνης

Μαζικές εγγραφές και ανανεώσεις από το Aris London Fans!

Σε 42 εγγραφές και ανανεώσεις προχώρησε το Aris London Fans, δείχνοντας για ακόμη μία φορά πως η καρδιά του Άρη χτυπά σε όλο τον πλανήτη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. Άρης:

Η καρδιά του ΑΡΗ χτυπά σε όλο τον πλανήτη και το Λονδίνο δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 42 φίλοι του συλλόγου από το ARIS London Fans έκαναν την εγγραφή τους και ανανέωσαν τη συνδρομή τους στον Α.Σ. ΑΡΗΣ, διά του εκπροσώπου του συνδέσμου, Μιχάλη Μάρκου!. Πρόκειται για το μεγαλύτερο αριθμό μαζικών εγγραφών και ανανεώσεων από την ημέρα που ξεκίνησε η προσπάθεια του Α.Σ. ΑΡΗΣ για την περαιτέρω γιγάντωση του συλλόγου.

Παρά τις δυσκολίες που έχει επιφέρει στις ζωές όλων η πανδημία του κορωνοϊού, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ συνεχίζει να αυξάνει τα μέλη του… κατά ριπάς. Ήδη ο αριθμός των οικονομικά τακτοποιημένων μελών πλησιάζει τα 4.000!

Θέλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο ARIS London Fans για τις μαζικές εγγραφές και ανανεώσεις, αλλά και σε όλο τον κόσμο του ΑΡΗ για την ανταπόκρισή του σε μία, ξαναλέμε, δύσκολη εποχή. Τα καλύτερα δεν ήρθαν ακόμη…

*Αξίζει να σημειωθεί ότι το ARIS London Fans είχε αγοράσει 15 εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ προκειμένου να κληρωθούν για φοιτητές και ανέργους. Υπενθυμίζουμε ότι ο διαγωνισμός συνεχίζεται».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button