Ποδόσφαιρο

Εμμανουηλίδης σε Καρυπίδη: «Δεν άκουσα ποτέ να βρίζουν τη μητέρα μου»

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν Θεόδωρος Καρυπίδης και Δημήτρης Εμμανουηλίδης, για τα όσα ψευδώς διέρρευσαν προς το πρόσωπο του νεαρού ποδοσφαιριστή μετά το ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θεόδωρος Καρυπίδης τηλεφώνησε σήμερα (20/1) στην Δημήτρη Εμμανουηλίδη, για τα όσα… διέρρευσαν μετά το πέρας της αναμέτρησης του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης, πως του έβρισαν την μητέρα.

Όπως χαρακτηριστικά έγινε γνωστό, ο Εμμανουηλίδης είπε στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης πως δεν άκουσε ποτέ να του βρίζουν τη μητέρα του και απόρησε πως γράφτηκαν αυτά και πήραν τέτοια έκταση.

Στην επικοινωνία που είχαν οι δυο τους, ο Θεόδωρος Καρυπίδης του είπε ότι ήθελε να κατέβει στα αποδυτήρια μετά τη λήξη της αναμέτρησης, όταν πληροφορήθηκε τη «διαρροή», αλλά λόγω την έντασης που υπάρχει μετά από κάθε παιχνίδι δεν μπόρεσε τελικά.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο ίδιος ο Καρυπίδης είναι πολύ ευαίσθητος σε τέτοιου είδους θέματα, μιας και ο ίδιος έχει χάσει σε μικρή ηλικία (19 ετών) τον πατέρα του και μπορεί να αντιληφθεί πώς είναι για ένα παιδί να χάνει τον γονιό του.

Είναι βέβαιο πως αν ήταν πραγματικό περιστατικό, θα έπαιρνε τα απαραίτητα μέτρα, διότι ο ίδιος δεν ανέχεται τέτοιου είδους συμπεριφορές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button