ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Μέσι σε Ροντρίγκο: «Βούλωσέ το, μικρέ! Εδώ μέσα έγινα πρωταθλητής» (video)

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με το… επεισόδιο που είχαν Λιονέλ Μέσι και Ροντρίγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αργεντινής με τη Βραζιλία.

Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν στο «Μαρακανά» για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 και οι πρωταθλητές κόσμου επικράτησαν με 1-0 της «σελεσάο» χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Νικολάς Οταμέντι.

Κατά την διάρκεια του αγώνα, Μέσι και Ροντρίγκο είχαν φραστικό επεισόδιο καθώς ο Βραζιλιάνος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να προκάλεσε τον σούπερ σταρ της Αργεντινής.

Πρώτα ο Ροντρίγκο είπε δειλούς τους Αργεντινούς και τώρα το δίκτυο Fox Sports ισχυρίζεται ότι ο Μέσι του απάντησε:

«Είσαι μικρό παιδί, πρέπει να προσέχεις το στόμα σου, ποιον είπες δειλό;». Κατόπιν ο Βραζιλιάνος του είπε: «Δες το παιχνίδι, θα μας δείτε εκεί. Ερχόμαστε, πάμε. Είσαι δειλός».

Λίγο αργότερα, σε άλλη φάση, ο Μέσι έκανε ένα φάουλ στον Ροντρίγκο και ο Βραζιλιάνος εξέφρασε τα παράπονα του προς τον Αργεντίνο, λέγοντας του: «Γιατί με χτυπάς Λέο; Όχι έτσι, όχι».

«Είσαι ένα κακό σπυρί στον κ@λ@. Όλο μιλάς», φέρεται να πρόσθεσε στη συνέχεια ο Ροντρίγκο, με τον Μέσι να του λέει:

«Πρόσεχε το στόμα σου μικρέ, βούλωσε το. Σύνελθε μικρέ. Γιατί είμαστε δειλοί; Είμαστε πρωταθλητές κόσμου. Έλα και πες το μου ξανά. Εδώ (στο Μαρακανά) μέσα έγινα πρωταθλητής. Εδώ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button