Ποδόσφαιρο

Μάρκου: «Να γίνουμε μία φωνή για τον Πόντο, ο Άρης παράγει πολιτισμό»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε η βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μάρκου.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά για την σημερινή μέρα και την γενοκτονία των Ποντίων ανέφερε:

Eιναι μία μέρα μνήμης για τις ψυχές που χάθηκαν. Είναι όμως άσχημο ότι μόλις τέσσερις χώρες έχουν αναγνωρίσει την γενοκτονία, αυτό δείχνει την έλλειψη εκπροσώπησης και σχεδιασμού που έχουμε για τα Εθνικά θέματα.

Όταν έχουμε μόνο τέσσερις χώρες που αναγνώρισαν την γενοκτονία των Ποντίων υπάρχει πρόβλημα. Χαρήκαμε όλοι για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων από την Αμερική, αλλά θα έπρεπε παράλληλα να πιέσουμε να γίνει το ίδιο για τους νεκρούς του Πόντου, για να τους δικαιώσουμε.

Πρέπει να επικοινωνούμε συνέχεια -ανεξαρτήτου κόμματος-, να μάθει όλος ο κόσμος την θηριωδία των Νεότουρκων απέναντι στους αδερφούς Πόντιους.

Αν δεν θέλουμε το θέμα να ξεχαστεί πρέπει όλοι να είναι ενωμένοι και να μιλάμε με μία φωνή δυνατή που μπορεί να ακουστεί.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε τις ρίζες μας, πρέπει να κοιτάμε πίσω, να βλέπουμε από που ξεκινήσαμε εμείς, να βλέπουμε την ιστορία μας και να μην ξεχνάμε από που προερχόμαστε.

Για τον Άρη:

Ο Άρης αυτήν την στιγμή παράγει πολιτισμό, παράγει αθλητισμό, εκπαιδεύει τα παιδιά μας. Πρέπει να κάνουμε τον κόσμο να έρθει πιο κοντά στην ομάδα, πιο κοντά στο γήπεδο.

Για την φετινή χρονιά είμαστε χαρούμενοι με την τρίτη θέση και αξίζουν συγχαρητήρια σε πρόεδρος, προπονητή και παίκτες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button