Ποδόσφαιρο

Μάντζιος: «Ο Άρης είναι μέσα στους στόχους του»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για την πρόκριση του Άρη στους «8» του κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα, τονίζοντας το επιβαρυμένο πρόγραμμα των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Δεν έχει σχέση το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος, δεν έχει να κάνει… Άλλο παιχνίδι του πρωταθλήματος, άλλο αυτό σήμερα. Στο προηγούμενο παιχνίδι είχαμε ένα κακό 10λεπτο και χάσαμε. Σήμερα ήταν διαφορετικά. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κάναμε τα γκολ, είχαμε και ευκαιρίες. Μένει η σοβαρότητα που δείξαμε. Ο στόχος επιτεύχθηκε, ο Άρης είναι μέσα στους στόχους του».

Για το γκολ του Μάνου στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου κι αν αυτό αποτέλεσε «κλειδί» για την εξέλιξη του αγώνα:

«Το γκολ όντως είναι σημαντικό. Το ψάχνεις, το πετύχαμε, αλλά πρέπει μέχρι το τέλος να είσαι αποφασιστικός. Σε τέτοια ματς ένα γκολ εκτός έδρας τελειώνει την πρόκριση».

Για τη συνέχεια που περιλαμβάνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά και τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου:

«Αυτή τη στιγμή έχουμε 10 παιχνίδια σε 30 μέρες, είναι πολύ επιβαρυμένο το πρόγραμμα. Έχουμε τον αγώνα με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, μετά αγώνα κυπέλλου και ακολούθως αγώνα πρωταθλήματος. Τρία παιχνίδια σε λιγότερο από μία βδομάδα. Δεν ξέρω τι μπορεί να έρθει στην κλήρωση, στόχος μας είναι να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και στους δύο θεσμούς».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button