Ποδόσφαιρο

Μάνος, Ματέο και οκτάδα! Άνετη νίκη (0-2) ο Άρης στην Τρίπολη

Εύκολο βράδυ είχε ο Άρης στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα στον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου. Οι κιτρινόμαυροι που έρχονταν με τον «αέρα» δύο τερμάτων από τον αγώνα του «Βικελίδης», επικράτησαν και πάλι 2-0 επί των Αρκάδων, με τα τέρματα των Μάνο και Ματέο και πλέον περιμένουν την αυριανή κλήρωση να μάθουν τον αντίπαλο της φάσης των «8».

Ο Άρης ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Κουέστα, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήση, Σάκιτς, Ματίγια, Σάσα, Μπερτόγλιο, Ματέο Γκαρσία, Σίλβα και Μάνο στην ενδεκάδα.

Δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι ο Άρης πετυχαίνοντας γκολ μόλις στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης, με σουτ του Μπερτόγλιο έξω από την περιοχή. Ο Σιδηρόπουλος όμως έκοψε την φόρα των κιτρινόμαυρων, καθώς θεώρησε ότι ο εκτεθειμένος Μάνος επηρεάζει την φάση.

Οι κιτρινόμαυροι συνέχισαν να έχουν καλύτερες προϋποθέσεις και στο 18ο λεπτό ο Μπερτόγλιο βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, με τον Παπαδόπουλο να έχει την απάντηση.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου απείλησε και πάλι στο 29ο και 31ο λεπτό με σουτ των Σάκιτς και Σάσα, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης είχε την πρώτη του ευκαιρία στο 42ο λεπτό, με κεφαλιά του Σουάρεθ που κατέληξε στην αγκαλιά του Κουέστα.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι το πρώτο μέρος θα ολοκληρωθεί με σκορ 0-0 ο Μάνος είχε άλλη άποψη. Η μπάλα έφτασε στον Σούντγκρεν έξω από την μεγάλη περιοχή, εκείνος έπαιξε κάθετα, βρήκε τον Μάνο και ο τελευταίος πλάσαρε σωστά για το 0-1.

Και στο δεύτερο μέρος ο Άρης ήταν καλύτερος, καταφέρνοντας να τρέξει γρήγορα στις αντεπιθέσεις και να βρίσκεται κοντά στα καρέ του Παπαδόπουλου.

Ο Σίλβα προειδοποίησε στο 57ο λεπτό, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει στόχο.

Τρία λεπτά αργότερα ο Αστέρας είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία του, καθώς η μπάλα βρέθηκε στο δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ, ευκαιρία όμως η οποία θεωρείται ως μη γενόμενη λόγω του ότι ο παίκτης των Αρκάδων ήταν σε θέση offside.

Ο Άρης όμως δεν ήθελε να ρισκάρει ούτε καν το αποτέλεσμα. Στο 64ο λεπτό βγήκε πολύ γρήγορα στην αντεπίθεση με τον Μπακούτση, η μπάλα έφτασε στον Μάνο με τον τελευταίο να την γυρνάει στον Ματέο. Ο Αργεντινός πλάσαρε χωρίς δεύτερη σκέψη, γράφοντας το 0-2.

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, με τον Άρη να παίρνει την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button