Ποδόσφαιρο

Μάντζιος: «Να ανακαλέσει ο Παπαϊωάννου – Ρίχνει λάσπη για να αποφύγει να πληρώσει»

Ο Άκης Μάντζιος με προσωπική του δήλωση πήρε θέση για όσα ακούγονται το τελευταίο 24ωρο, στρέφοντας τα… πυρά του κατά του μεγαλομετόχου της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάνου.

Ο Άκης Μάντζιος με προσωπική του δήλωση στράφηκε κατά του Πανουργιά Παπαϊωάννου, για όσα ο ίδιος ανέφερε και τον πρόετρεψε να ανακαλέσει.

Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του Μάντζιου:

«Με αγανάκτηση παρακολουθώ το τελευταίο 24ωρο την συστηματική εκστρατεία στοχοποίησης μου και σπίλωσης του ονόματός μου και της 30ετούς διαδρομής μου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και της αποδόμησης του έργου μου στην ομάδα της Λαμίας από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας. Αυτό είναι το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την επιτυχημένη πορεία μιας ομάδας που πριν αναλάβω φλέρταρε με τον υποβιβασμό και άμα της αναλήψεως μου έφτασε πολύ κοντά στην 6 θέση και σε μια επικείμενη έξοδο στην Ευρώπη. Είναι προφανές ότι την λάσπη επέλεξε ο μεγαλομέτοχος για να αποφύγει να πληρώσει όσα έχουμε συμφωνήσει επειδή δεν υπέκυψα στις πιέσεις να παραιτηθώ από τις νόμιμες αξιώσεις μου. ’Η θα ανακαλέσει ή σύντομα θα λογοδοτήσει για τον βρώμικο πόλεμο που έχει εξαπολύσει εναντίον μου. Παιχνίδια εντυπώσεων εις βάρος μου δεν γίνονται ανεκτά. Τίποτα δε θα μείνει κρυφό …»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button