Μπάσκετ

Λάσο: «Εκτός τελικού ο Ουίλιαμς-Γκος, ελπίδες για τον Ερτέλ»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο για τον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας.

Οριστικά εκτός τελικού της Ευρωλίγκας είναι ο Ουίλιαμς-Γκος όπως έκανε γνωστό ο Πάμπλο Λάσο στην συνέντευξη Τύπου του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου.

Ο προπονητής της Ρεάλ, μένοντας στα αγωνιστικά ενόψει του ματς άφησε μια πιθανότητα να μπορέσει να έχει στη διάθεσή του τον Ερτέλ.

«Μεγάλο ματς. Είναι ο τελικός, είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Περιμένω ένα σπουδαίο ματς», ανέφερε αρχικά και συνέχισε μιλώντας για τον Ουίλιαμς – Γκος:

«Το να χάνεις τον Νάιτζελ τόσο νωρίς στο ματς είναι δύσκολο. Δεν άλλαξε τόσο πολύ το πλάνο μας, γιατί κάποιοι άλλοι βγήκαν μπροστά και κάλυψαν το κενό του. Είναι σίγουρα εκτός μάχης για αύριο, θα δούμε στην Μαδρίτη πόσο μεγάλη είναι η ζημιά. Δεν υπάρχουν μυστικά για τον Εργκίν!».

Σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετώπισε μέσα στη σεζόν και την αμφισβήτηση που είχε ανέφερε:

«Ποτέ δεν είχα αμφιβολίες. Όλοι είχαμε προβλήματα. Η ζωή δεν είναι εύκολη. Θα ήθελα να είναι! Θα ήθελα να εξελιχθούν όλα όπως το υπολογίζω. Όλα αλλάζουν όμως. Τώρα είμαι καλά, είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν σκέφτομαι το παρελθόν. Είχαμε προβλήματα, προφανώς. Ποια ομάδα δεν έχει προβλήματα; Πώς γίνεται να μην έχεις προβλήματα με τόσα ματς, τόσους τραυματισμούς; Είναι η πραγματικότητα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button